Ειδήσεις

Ούκιτς: «Όλοι… επικίνδυνοι στην Ελλάδα» (Web TV)

Δείτε στη Web TV του www.sport-fm.gr τις δηλώσεις του Ρόκο Λένι Ούκιτς μετά τη νίκη της Κροατίας επί της Ιταλίας εν όψει και του αγώνα της Δευτέρας με την Εθνική.

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς μίλησε αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη της Κροατίας επί της Ιταλίας για την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά, αλλά και την πρώτη νίκη που προσδοκά να πανηγυρίσει με την «χρβάτσκα» απέναντι στην Ελλάδα τη Δευτέρας.

«Δεν θα έλεγα πως ήμασταν κακοί. Μάλλον ήμασταν περισσότερο νευρικοί. Δεν μπορούσαμε να πετύχουμε μακρινά σουτ, ούτε βολές, δεν κάναμε τα πράγματα που κάνουμε συνήθως κι αυτό μας δημιούργησε προβλήματα. Στο ημίχρονο μείναμε ενωμένοι και είπαμε πως αν καταφέρουμε να παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε θα καταφέρουμε να νικήσουμε, όπως κι έγινε», ανέφερε για το παιχνίδι με την Ιταλία.

Όσο για αυτό της Δευτέρας, είπε: «Για μένα η Ελλάδα είναι από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Δεν χρειάζεται να πω εγώ για τους παίκτες της, διαθέτει κάποιους από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Τα πάντα είναι επικίνδυνα στην ελληνική ομάδα. Έχουν καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Έφεραν τους εαυτούς τους σε δύσκολη θέση και σίγουρα για την ελληνική ομάδα το παιχνίδι της Δευτέρας θα είναι κρίσιμο. Όμως εμείς θέλουμε να είμαστε πρώτοι στον όμιλο και θέλουμε να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθησή μας σε υψηλό επίπεδο. Για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν έχω κερδίσει την Ελλάδα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε τη Δευτέρα».

Τέλος, για το γεγονός ότι η ομάδα του πλέον δεν έχει το άγχος της πρόκρισης στα προημιτελικά, είπε: «Σίγουρα είναι καλύτερο να παίζεις χωρίς την πίεση ότι μπορεί να μείνεις εκτός συνέχειας, αλλά εμείς σαν Κροάτες πάντα χρειαζόμαστε λίγο την πίεση για να είμαστε σε εγρήγορση και να μη χαλαρώνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x