WRC

Οζιέ: «Δύσκολο, αλλά θέλω τη νίκη στη Σουηδία»

Να διπλασιάσει τις νίκες του στις ειδικές διαδρομές της Σουηδίας θέλει ο Σεμπαστιάν Οζιέ (5-8/2), ενόψει του δεύτερου γύρου του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι.

Για τον δεύτερο γύρο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι στις ειδικές διαδρομές της Σουηδίας ετοιμάζονται ομάδες και πιλότοι του WRC. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής ανυπομονεί να βρεθεί εκεί και να διεκδικήσει τη δεύτερη νίκη του, μετά το 2013.

Ωστόσο, ο Οζιέ τόνισε πως δεν θα είναι εύκολο να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, δεδομένου ότι οι Σκανδιναβοί οδηγοί είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στον εν λόγω αγώνα.

«Πέρυσι πήραμε την πρώτη μας νίκη με την Volkswagen στη Σουηδία μετά από μία μάχη με τον Σεμπαστιάν Λεμπ. Αυτός ήταν πιθανότατα ο καλύτερος αγώνας της καριέρας μου. Εγώ και ο Λεμπ πιέσαμε στο όριο και δώσαμε το 100% κάθε στιγμή του αγώνα», ήταν τα λόγια του Οζιέ, για να αναφερθεί στη συνέχεια:

«Τώρα είμαστε η ομάδα που όλοι θέλουν να νικήσουν. Είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς τους Σκανδιναβούς εδώ. Θα έχω το νου μου στον Μίκο Χιρβόνεν στην M-Sport και Μαντς Όστμπεργκ στη Citroen, αλλά πάνω από όλα θα παρακολουθώ τους δύο μου ομόσταβλους, Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα και Αντρές Μίκελσεν. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα ήθελα πολύ να κερδίσω ξανά στη Σουηδία. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου αγώνες στο καλεντάρι», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x