WRC

Οζιέ: «Στόχος ο δεύτερος τίτλος»

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει θέσει ως στόχο ο Σεμπαστιάν Οζιέ για τη φετινή σεζόν. «Ο Λάτβαλα είναι ο κυριότερος αντίπαλός μου», δήλωσε ο Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Στους στόχους του για τη φετινή σεζόν, αλλά και στους κυριότερους αντιπάλους του αναφέρθηκε ο Σεμπαστιάν Οζιέ, ενόψει του τρίτου γύρου του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι στις ειδικές διαδρομές του Μεξικού.

Ο οδηγός της Volkswagen τόνισε πως ο Λάτβαλα έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα δυνατά τη φετινή σεζόν, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους κυριότερους αντιπάλους του για τη φετινή σεζόν, για την οποία έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του δεύτερους πρωταθλήματος.

Ακόμη, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε πως το να είναι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος έχει και τα καλά του, δεδομένου ότι στον αγώνα στο Μεξικό δεν θα είναι αυτός που θα… καθαρίζει τις ειδικές.

«Ο Γιάρι είναι αρκετά ανταγωνιστικός, είναι γρήγορος και φέτος έχει ξεκινήσει καλά. Νομίζω ότι είναι ο κυριότερος αντίπαλός μου. Ωστόσο, δεν μπορώ να μην αναφέρω τους Όστμπεργκ, Μίκ ή τον Κούμπιτσα. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος φέτος. Θα μπορούσα να ήμουν σε καλύτερη θέση από τη δεύτερη, αλλά είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα στο Μόντε Κάρλο, επειδή είναι ο εντός έδρας αγώνας μου. Στη Σουηδία δεν είχαμε έναν καλό αγώνα, έκανα λάθη, αλλά το να είσαι στη δεύτερη θέση σημαίνε ότι δεν ξεκινάς πρώτος στο ράλι του Μεξικό», ήταν τα λόγια του Οζιέ, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε τους στόχους του για τη φετινή σεζόν:

«Ειλικρινά παίρνω κάθε αγώνα ξεχωριστά, όπως και κάθε χρονιά. Προς το παρόν στόχος μου είναι ο δεύτερος τίτλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x