Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Με ευχαριστούν όσα βλέπω μέχρι στιγμής»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης.

Τα πρώτα του συμπεράσματα και τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της επόμενης σεζόν κατέθεσε ο Σάββας Παντελίδης, μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ηπειρώτικης ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω μέχρι σήμερα και όλοι δείχνουν πολύ καλή διάθεση. Το ευχάριστο, πάντα, αυτή την εποχή είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί, κάτι τέτοιο δεν μας έχει συμβεί, οπότε το πρόγραμμα ακολουθείται από όλους κανονικά. Όλα τα παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έμειναν απροπόνητα, μιας και το διάστημα της διακοπής ήταν πολύ μικρό και σε αυτό δούλεψαν όπως έπρεπε», ανέφερε αρχικά.

Για το προπονητικό κέντρο στο Καρπενήσι:

«Είναι πολύ καλές οι συνθήκες που έχουμε συναντήσει και το γήπεδο που γίνονται οι προπονήσεις μας είναι σε άριστη κατάσταση. Όλοι μας είμαστε ικανοποιημένοι ενώ το ξενοδοχείο που μένουμε και οι εγκαταστάσεις είναι σε εξαιρετικό επίπεδο».

Για το ποιος θεωρεί ότι πρέπει να είναι ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας:

«Φιλοσοφία μου είναι πως πρέπει να λειτουργούμε σαν οικογένεια. Να έχουμε στο μυαλό μας ότι πάνω απ όλα είναι το καλό της ομάδας και μόνο μέσα από αυτή και την επιτυχημένη πορεία της, μπορούμε να διακριθούμε ιδιαίτερα, όλοι και ο καθένας ξεχωριστά».

Για τους στόχους:

«Θέλω να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο την αγωνιστικότητα που δείχνει να έχει η ομάδα, να την βελτιώνουμε συνεχώς, να ανέβουμε πιο πάνω σε ορισμένα σημεία τακτικής και να διατηρηθεί το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει. Σε οποιοδήποτε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε για τους βαθμούς της νίκης, χωρίς να μας ενδιαφέρει το όνομα του αντιπάλου».

Για το αν διακρίνει πρόβλημα από την αποχώρηση κάποιων βασικών, κατά την προηγούμενη περίοδο, ποδοσφαιριστών:

«Ποδοσφαιριστές, προπονητές, και παράγοντες έρχονται και φεύγουν, αλλά η ομάδα μένει. Το θέμα είναι να βρίσκονται αντάξιοι αντικαταστάτες αυτών που αποχωρούν.

Καθημερινά εξετάζουμε με μεγάλη σχολαστικότητα πολλές περιπτώσεις, ώστε να κάνουμε τις κατάλληλες προσθήκες, αλλά πέραν αυτών που ήδη αποκτήθηκαν, δεν έχουμε βρει κάτι που να μας ικανοποιεί απόλυτα και να είναι στις προδιαγραφές που εμείς επιθυμούμε. Για αυτό υπάρχει αυτή η καθυστέρηση και δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη το ρόστερ. Θέλουμε κάποιοι ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στην ομάδα να ανεβάσουν το επίπεδο ανταγωνιστικότητας της και όχι η ομάδα να ανεβάσει το δικό τους. Σύντομα πάντως θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές».

Για το ποια προτεραιότητα δίνεται αυτή την στιγμή στις μεταγραφικές κινήσεις:

«Στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στην θέση του Ντεβισέντι».

Για το αν θα προτιμηθεί κάποιος σε μικρή ηλικία εξελίξιμος, σύμφωνα και με το υπάρχον υλικό ή κάποιος μεγαλύτερης ηλικίας και με εμπειρία:

«Εξετάζουμε πολλές περιπτώσεις. Μας έχουν προταθεί μεταξύ άλλων και κάποιοι έμπειροι και «φτασμένοι» ποδοσφαιριστές, αλλά δεν πεισθήκαμε ότι είχαν το κίνητρο πλέον ώστε να αποδώσουν στην ομάδα μας. Φυσικά αν υπάρξει κάποιος που εκτιμήσουμε ότι μπορεί να προσφέρει θα το συζητήσουμε και ανάλογα θα κινηθούμε».

Για το τι θα προσπαθήσει να προσθέσει αγωνιστικά στην ομάδα:

«Να μπορεί να έχει λίγο περισσότερη κατοχή της μπάλας

Για τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα αποτελείται το φετινό ρόστερ

Θα ήθελα το ρόστερ να αποτελείται από 26 ποδοσφαιριστές ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε καλύτερα και με τα νεαρά παιδιά που θα έρχονται από τις υποδομές».

Για τις υποδομές:

«Στον προγραμματισμό μου συμπεριλαμβάνονται και οι υποδομές. Στις προθέσεις μου είναι η διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών, με την μεγάλη ομάδα, ενώ είτε εγώ είτε οι συνεργάτες μου θα παρακολουθούμε αγώνες της Κ17 και Κ20. Επίσης, σχεδόν μια φορά την εβδομάδα , και εφόσον εκτιμηθεί και περισσότερο, κάποια παιδιά της Κ20, σε συνεννόηση και με τον προπονητή τους Γιάννη Τάτση, θα γυμνάζονται με την πρώτη ομάδα, προκειμένου να έχουμε ακόμα πιο σαφή εικόνα των δυνατοτήτων τους. Επιθυμία μου είναι η άριστες σχέσεις και η άψογη συνεργασία, ενώ κατά την διάρκεια της εβδομάδας θα πραγματοποιώ meeting με τους προπονητές των υποδομών, για θέματα που θα αφορούν την καθημερινότητα , τα αγωνιστικά πλάνα και τις προπονητικές μονάδες, ώστε να υπάρχει ομοιογένεια στον τρόπο λειτουργίας».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Πιστεύω ότι την φετινή χρονιά το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο από το περσινό. Οι ομάδες ενισχύονται με μεταγραφές , είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση όπως δείχνουν, ενώ κι αυτές που ανέβηκαν από την Football League φαίνεται ότι θα είναι δυνατές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x