Oλλανδία

«Παίκτης υψηλού επιπέδου ο Κρκιτς»

Με κολακευτικά λόγια υποδέχτηκε τον Μπόγιαν Κρκιτς στον Άγιαξ ο τεχνικός της ομάδας, Φρανκ Ντε Μπουρ, χαρακτηρίζοντάς τον παίκτη υψηλού επιπέδου.

Προσπάθησε να καθιερωθεί στη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς ο ανταγωνισμός ήταν έντονος. Στην Ιταλία δεν κατόρθωσε να αφήσει το στίγμα του, αφού ούτε στη Ρόμα, ούτε στη Μίλαν η παρουσία του αποδείχτηκε καθοριστικής σημασίας. Ο Μπόγιαν Κρκιτς έχει ακόμα μία ευκαιρία να αποδείξει πως είναι παίκτης με προοπτική, πηγαίνοντας στον Άγιαξ, για ακόμα μία φορά ως δανεικός από την «Μπάρτσα».

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ολλανδίας, Φρανκ Ντε Μπουρ, μιλώντας για το νέο απόκτημα της ομάδας, είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Θεωρώ τον Κρκιτς έναν παίκτη υψηλού επιπέδου. Η παρουσία του σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες ενισχύει την άποψη αυτή. Δεν μπορεί ο καθένας να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, της Ρόμα ή της Μίλαν. Είμαι χαρούμενος που θα τον έχουμε μαζί μας την επόμενη χρονιά και ελπίζω η συνεργασία μας να βοηθήσει την ομάδα στους στόχους της», τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Ολλανδός προπονητής.

Απομένει να δούμε αν ο Μπόγιαν Κρκιτς αυτή τη φορά επαληθεύσει τις προσδοκίες και δικαιώσει τον νέο προπονητή του.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x