sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Η παράδοση του παίκτη Σούρερ κόντρα στον Παναθηναϊκό: Υπερτερεί με τρεις νίκες σε τέσσερα ματς

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο και το sport-fm.gr καταγράφει τις προηγούμενες αναμετρήσεις του προπονητή των Αγρινιωτών κόντρα στο «τριφύλλι», όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Μία δύσκολη έξοδο θα έχει ο Παναθηναϊκός για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, καθώς το Σάββατο (16/9, 20:30) φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Το «τριφύλλι» θέλει να κάνει το 3/3 απέναντι σε μία ομάδα που είναι αήττητη έως τώρα (μετρώντας 2 ισοπαλίες), με τον προπονητή των Αγρινιωτών, Γκάμπριελ Σούρερ, να έχει υπέρ του την παράδοση στις αναμετρήσεις που έχει αντιμετωπίσει τους «πρασίνους».

Ο 52χρονος τεχνικός (και πρώην κεντρικός αμυντικός), ο οποίος έχει αναλάβει εδώ και μερικούς μήνες τα «καναρίνια», έχει έρθει ξανά στην Ελλάδα στο παρελθόν, καθώς τη διετία 2004-2006 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο των «ερυθρολεύκων» μετρά τρεις νίκες και μία ήττα, αν και ο ίδιος έχει παίξει μόλις σε ένα από τέσσερα ματς στα δύο χρόνια παρουσίας του στους Πειραιώτες.

Αρχικά, τη σεζόν 2004/05, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 4 Δεκεμβρίου, με τον Ριβάλντο να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στις 10 Απριλίου του 2005, ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που πήρε το τρίποντο με 1-0, με γκολ του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ο Σούρερ δεν βρισκόταν σε κανένα από τα δύο παιχνίδια στην αποστολή, αν και μέτρησε 30 συμμετοχές, όντας βασικός σε όλα τα παιχνίδια των ομίλων του Champions League.



Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Ολυμπιακός είχε περάσει από το ΟΑΚΑ με 0-2 στις 28 Αυγούστου με 0-2, με τους Στολτίδη και Τζόρτζεβιτς να σκοράρουν, αλλά και πάλι ο Αργεντινός ήταν εκτός αποστολής.

Στο μόνο παιχνίδι που αγωνίστηκε, και μάλιστα για 90 λεπτά, ήταν στο 3-2 των «ερυθρολεύκων» στις 15 Ιανουαρίου 2016 στο φαληρικό γήπεδο. Ο Έκι Γκονσάλες έκανε το 0-1, με τον Ριβάλντο να σκοράρει δις για το 2-1 και τον Κωνσταντίνιου να κάνει το 3-1. Οι «πράσινοι» είχαν μειώσει σε 3-2 με τέρμα του Φάνη Γκέκα.

Έτσι, ο προπονητής του Παναιτωλικού πλέον, έχει υπέρ του την παράδοση κόντρα στο «τριφύλλι», έχοντας αγωνιστεί, όμως, μόλις σε ένα παιχνίδι. Πλέον, θα τον αντιμετωπίσει ως προπονητής, στην αυριανή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x