sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Σταράτα και παντελονάτα: Ρεπόρτερ και παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM προβλέπουν το νικητή του ντέρμπι

Παναθηναϊκοί, Ολυμπιακοί, αλλά και… αντίπαλοι προβλέπουν ποιος θα κερδίσει στο αποψινό ντέρμπι «αιωνίων». Με ποιους συμφωνείτε;

Είναι το «Εl Clasico» της Ελλάδας. Είναι το ματς που απλά… δεν χάνεται! Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στη «Λεωφόρο» και το sportfm.gr ζήτησε από τους ρεπόρτερ και παραγωγούς του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 να κάνουν την πρόβλεψή τους για το νικητή του ντέρμπι.

Δείτε τι είπαν…

Βάιος Τσούτσικας – Παναθηναϊκός
«Μπορεί να είναι αστάθμητος παράγοντας η κατάσταση ορισμένων παικτών λόγω Covid, η παγκόσμια ποδοσφαιρική σταθερά, όμως, λέει πως το κέντρο, τα χαφ ορίζουν την τύχη και τον ρυθμό ενός αγώνα. Ο Παναθηναϊκός εκεί είναι κομπλέ και εφαρμόζει ένα πλάνο που αποδίδει, ο Ολυμπιακός έχει τρομερές ελλείψεις και παίκτες σε κακή κατάσταση όλη τη σεζόν, όπως ο Καμαρά. Με τη βεβαιότητα πως κανένας από τους δύο προπονητές δεν πρόκειται να διαλέξει ροκ ρυθμό, βάζω τον γηπεδούχο σε ρόλο οδηγού».

Μπάμπης Χριστόγλου - Ολυμπιακός
«Θα παίξει κυρίαρχο ρόλο η μεσαία γραμμή».

Κώστας Νικολακόπουλος - «Αίμα και άμμος»
«Περιμένω να γίνει μάχη για το ποια ομάδα θα ανοίξει πρώτη το σκορ για να αποκτήσει προβάδισμα. Και το πώς θα αντιδράσει μετά η άλλη ομάδα που θα βρεθεί πίσω στο σκορ. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, αλλά θεωρώ ότι θα το παλέψει πολύ ως το τελευταίο λεπτό για να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα».

Τάσος Νικολογιάννης – «Μονομαχία»
«Είναι το κορυφαίο ντέρμπι στην Ελλάδα χρόνια τώρα. Ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα για να πάρει αυτό το ντέρμπι. Παίζει στην έδρα του είναι πληγωμένος από την ήττα στον Βόλο και θέλει όσο τίποτα άλλο να πάρει για πρώτη φορά νίκη σε φετινό ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός θα έχει κάποιες απουσίες, αλλά και ο Παναθηναϊκός θα έχει παίκτες, που προέρχονται από απουσία στις προπονήσεις».

Αντώνης Καρπετόπουλος - Παναθηναϊκός
«Θα κερδίσει όποιος προηγηθεί. Επειδή ο Παναθηναϊκός είναι γηπεδούχος, έχει περισσότερες πιθανότητες να προηγηθεί, άρα και να κερδίσει».

Αντώνης Πανούτσος – Ισοπαλία
«Βλέπω ισοπαλία κοντά στο 0-0. Ο Ολυμπιακός σκοράρει δύσκολα και ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα που σκοράρει εύκολα, αν εξαιρέσεις τα πρώτα ματς. Αν γείρει σε κάποια πλευρά, θα γείρει προς τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, δεν νομίζω ότι θα κάνει δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα ο Ολυμπιακός».

Σταύρος Χονδροθύμιος - Ισοπαλία
«Δεν περιμένω να δω θεαματικό ματς, γιατί καμία από τις δύο ομάδες δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Θεωρώ ότι θα γίνει πολύ παιχνίδι κέντρου, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες».

Αλέξανδρος Τσουβέλας – Παναθηναϊκός
«Περιμένω ένα ματς με σκληρά μαρκαρίσματα και κάρτες. Ένα ματς με πολλές προσωπικές μονομαχίες. Ένα ματς που ίσως έχουμε και κόκκινη κάρτα. Είναι και τα ζωδιακά ανάδρομα, είναι και ο Covid που έχει εκνευρίσει τις ομάδες. Έδωσα νίκη Παναθηναϊκού κι ας εκτεθώ».

Γιάννης Τσαούσης – Ολυμπιακός
«Κλειστό παιχνίδι, μεγάλη αγωνία, λίγες φάσεις, αρκετή μανούρα και αμφισβήτηση. Όλα αυτά μέχρι το 62’. Κάθετη Εμβιλά, σέντρα Ρέαμπτσιουκ, προβολή Ελ Αραμπί, 0-1. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».

Κώστας Βαϊμάκης –Παναθηναϊκός
«Περιμένω ένα ωραίο παιχνίδι, διότι και οι δυο ομάδες φέτος, προσπαθούν στα περισσότερα παιχνίδια αυτό ακριβώς να κάνουν: να έχουν τη μπάλα στα πόδια τους και να δημιουργούν. Όχι να περιμένουν τον αντίπαλο. Άρα θεωρώ ότι δεν θα έχει σχέση το παιχνίδι αυτό με εκείνο του πρώτου γύρου, όπου ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ προσεκτικός και -ειδικά στην επανάληψη- ακίνδυνος επιθετικά. Η πρόβλεψή μου; 2–1 υπέρ του Παναθηναϊκού».

Γιώργος Τσακίρης – Ισοπαλία/Ολυμπιακός
«Αναμένω ένα ματς αντίστοιχο του πρώτου γύρου, αλλά με τη διαφορά ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί περισσότερο δημιουργικός και απειλητικός. Τουλάχιστον, συγκριτικά με το ματς στο Φάληρο. Το Χ έχει τον πρώτο λόγο και μετά το διπλό αφού παρά τις απουσίες ο Ολυμπιακός είναι ποιοτικότερη ομάδα σε όλες τις γραμμές».

Αλέξης Σαββόπουλος – Ισοπαλία
«Αν ο Ολυμπιακός δεν είχε τις πολλές απουσίες και τα προβλήματα με τον Covid θα έλεγα ότι η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρος του. Αν καταφέρει να βρει λύση στα προβλήματά του έχει το πάνω χέρι. Στην έδρα του, όμως, ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος, έχει σημαντικές επιστροφές, οπότε βλέπω πιθανή μια ισοπαλία με χαμηλό σκορ».

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου – Ολυμπιακός/Ισοπαλία
«Αν γίνει το ματς και είναι όλοι υγιείς, πιστεύω στο μικρό σκορ. Γι’ αυτό και βλέπω κάτι σε 1-0, 1-1. Σε ανοικτό ματς πολλών φάσεων, ο Ολυμπιακός έχει περισσότερη τύχη».

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οι προβλέψεις ρεπόρτερ &παραγωγών

Γιάννης Καραλής – Ισοπαλία
«Ακριβές σκορ 2-2. Γιατί το ντέρμπι αιωνίων που δεν θα ξεχάσω ποτέ, είναι το αυτό του 2004 (“γιατι δεν βγαίνει ποτέ ο Δούρος στο τηλέφωνο”, το παράπονο του συγχωρεμένου του ΑΛέφαντου). Το δίχως άλλο, το ντέρμπι (τίτλου) από τα 15 που έχω μεταδώσει στην τηλεόραση με τις περισσότερες συγκινήσεις».

Τάσος Νικολόπουλος – Παναθηναϊκός
«Η χρονική συγκυρία θεωρώ πως ευνοεί τον Παναθηναϊκό, που θα παραταχθεί σχεδόν πλήρης σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό. Επίσης, τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι “πράσινοι” δείχνουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τους “ερυθρόλευκους”. Το “Απόστολος Νικολαΐδης” θα παίξει τον δικό του ρόλο, όπως και η απόδοση των παικτών της μεσαίας γραμμής. Τα ντέρμπι πάντα είναι άλλη… ιστορία και αν ξεφύγει από την ισοπαλία, εκτιμώ πως θα πάει στον άσσο».

Κώστας Κετσετζόγλου – Ισοπαλία/Παναθηναϊκός
«Βάσει της πρόσφατης εικόνας των δύο ομάδων και λόγω Λεωφόρου βλέπω ένα παιχνίδι πολύ πιο μοιρασμένο από ότι θα ήταν πριν δύο μήνες. Είναι δύσκολο να κάνεις προγνωστικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά η πρόβλεψη μου είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα χάσει. Εκτός όλων των άλλων ο Ολυμπιακός δεν έχει τους δύο καλύτερους παίκτες του τη φετινή σεζόν τον Σισέ και τον Αγκιμπού, απουσίες κομβικές που φάνηκαν ακόμη και στον αγώνα με τον Απόλλωνα».

Βαγγέλης Νεραντζιάς – Παναθηναϊκός/Ισοπαλία
«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει προβλήματα, είναι σε καλό φεγγάρι αγωνιστικά και πάντα στην Λεωφόρο έχει αβαντάζ. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από θέματα με τον covid και έχει κομβικές απουσίες όπως αυτή του Αγκιμπού».

Νίκος Παγκάκης – Παναθηναϊκός/Ισοπαλία
«Νομίζω ξεκάθαρα πως ο Βόλος ήταν μια κακή παρένθεση. Ο Παναθηναϊκός όσο αρνητικός είναι εκτός, τόσο καλός είναι μέσα στο σπίτι του. Τα ντέρμπι αρχίζουν από Χ και σίγουρα σε αυτό το αμφίρροπο ματς οι "πράσινοι", πρέπει (τουλάχιστον) να μην χάσουν. Οι επιστροφές παικτών ανεβάζουν επίπεδο τους γηπεδούχους. Η γενικότερη εικόνα τους, όπως και αυτή του Ολυμπιακού, μου δίνουν την αίσθηση πως οι "πράσινοι" είναι σε καλό timing να χτυπήσoυν τον "αιώνιο" αντίπαλο τους. Αφού κλώτσησε... βαθμούς στο Βόλο, είναι μια τεράστια ευκαιρία να ρεφάρει... Αρχίζει από Χ και πηγαίνει στον 1 το ντέρμπι».

Τάσος Τσατάλης – Ισοπαλία
«Θα παίξει ρόλο η ιδιαιτερότητα της Λεωφόρου με 1000 οπαδούς του Παναθηναϊκού μόνο. Θα παίξει ρόλο το “θέλω” του Παναθηναϊκού μετά την αποτυχία στο Βόλο. Θα παίξει πιστεύω ρόλο το γεγονός πως δεν είναι καλά ο Ολυμπιακός αυτή τη περίοδο. Παρόλα αυτά, η λογική λέει πως μια μίνιμουμ ισορροπία δυνάμεων είναι σε θέση να τη κρατήσουν οι “ερυθρόλευκοι”. Όση πρόβλεψη παίρνει, η ισοπαλία μου φαίνεται πιο πιθανή».

Νικόλας Ακτύπης - Παναθηναϊκός
«Θα νικήσει ο Παναθηναϊκός, γιατί Παναθηναϊκός είμαι αφού».

Γιώργος Μαραθιανός – Ισοπαλία
«Όπως επιμένει επί χρόνια η πιάτσα, «του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ». Και δεν το λέω για να κάνω κοκοκό και να αποφύγω την πρόβλεψη, αλλά γιατί… αυτή είναι η πρόβλεψη. Επειδή λοιπόν αμφότεροι θέλουνε νίκη, αλλά αμφότεροι θα έχουνε μια… ομαλή Δευτέρα σε περίπτωση που δεν χάσουνε, βλέπω λίγα ρίσκα, άφθονα κλωτσίδια και ένα ωραιότατο Χ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x