Πόλο

Ο Πανιώνιος «ξέρανε» την ΑΕΚ!

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος νίκησε 11-9 τη νεοφώτιστη ΑΕΚ!

Ντέρμπι όνομα και πράμα στη Νέα Σμύρνη, με την μπίλια να κάθεται στο... κυανέρυθρο!

Σε ένα τρομερό παιχνίδι (παρά την αγωνιστική απραξία των πέντε μηνών λόγω της πανδημίας), ο Πανιώνιος νίκησε 11-9 τη νεοφώτιστη ΑΕΚ, στην επανεκκίνηση της Α1 πόλο των ανδρών, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ ως το τέλος!

Η «Ένωση» το πάλεψε στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, οι γηπεδούχοι, όμως, εκμεταλλευόμενοι και τις λάθος επιθέσεις στο φινάλε από πλευράς «κιτρινόμαυρων», πήραν τη μεγάλη νίκη, στην επανεκκίνηση της Α1 πόλο των ανδρών -που θα διακοπεί, βέβαια, πάλι- με την 6η αγωνιστική.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τα πατήματά τους και το πέτυχαν, με το πρώτο οκτάλεπτο να λήγει ισόπαλο 3-3. Στη συνέχεια η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της και πήρε, μάλιστα, σημαντικό προβάδισμα δύο γκολ (5-7) στο τέλος της δεύτερης περιόδου.

Ο γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα το τρίτο 8λεπτο να βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες και πάλι (8-8), για να φτάσουμε στο θρίλερ της τελευταίας περιόδου, με τον Πανιώνιο, πιο ψύχραιμο, να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα.

Με τη νίκη αυτή ο Πανιώνιος έφτασε τους 9 βαθμούς, ενώ η «Ένωση» έμεινε στους 4.

Το επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων είναι άγνωστο, πάντως, πότε θα διεξαχθεί, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για νέο lockdown στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.



Τα οκτάλεπτα: 3-3, 5-7, 8-8, 11-9.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Επιστροφή στη δράση με νίκες για ΠΑΟΚ και Γλυφάδα
Μεγάλο «διπλό» επί του ΝΟ Χανιών για τον Απόλλωνα στην επανεκκίνηση της Α1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x