sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Οι πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ-Άρης

Θυμηθείτε μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές του ΠΑΟΚ-Άρης, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι στην Τούμπα για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το τελευταίο ματς με νικητή το 2013!

Το τελευταίο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη που είχε νικητή χρονολογείται στις 24 Νοεμβρίου του 2013 και ήταν με ανατροπή για τον Δικέφαλο. Το θυμάστε;



Το πρωταθληματικό γκολ του Βιεϊρίνια

Στο ντέρμπι της σεζόν 2018-19, ο αρχηγός Αντελίνο Βιεϊρίνια είχε αποφασίσει να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στον τίτλο. Το γκολ απέναντι στον Άρη ήταν μια ακόμα πινελιά του εκείνη τη σεζόν.



Τα ωραιοτερα γκολ στην Τούμπα

Από τον Ζουμπούλη στον Χαριστέα, από τον Βρύζα στον Χαβίτο και από τον Κλάους στον Αγκάνθο δείτε τα ωραιότερα γκολ των ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης.



Τα σεντερφορίσια γκολ του Βρύζα

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο μέρος του αγώνα της σεζόν 1996-97, ο Βρύζας σκόραρε δις "βυθίζοντας" τον Άρη ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.



Όταν η Ελλάδα έμαθε τον Χαριστέα

Στο ιστορικό πια 1-4 της 29ης Αυγούστου 1998, η Ελλάδα γνώρισε τον Άγγελο Χαριστέα, όταν στα 18 του οδηγούσε τον Άρη σε επιβλητική νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.



Όταν η Τούμπα χειροκρότησε παίκτη του Άρη

Υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές. Θυμηθείτε ή μάθετε ποια είναι η μοναδική φορά που η Τούμπα χειροκρότησε έναν ποδοσφαιριστή του Άρη, τον Κώστα Φραντζέσκο.



Το τελευταίο ματς με κόσμο και των δύο

Και διηγώντας τα να κλαις. Ήταν 24 Οκτωβρίου του 2004 όταν συνυπήρξαν για τελευταία φορά οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη στην Τούμπα.



Οι μοιραίοι Χαλκιάς και Αβραάμ

Το ντέρμπι της σεζόν 2006-07 κρίθηκε από μια λανθασμένη εκτίμηση του κορυφαίου κατά τ'άλλα Έλληνα γκολκίπερ και ένα χαμένο πέναλτι του Αβραάμ Παπαδόπουλου.



Η ασίστ του Πάμπλο Γκαρσία και ο... οπαδός Τσιρίλο

Στις 22 Νοεμβρίου του 2009 ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Άρη με σκορ 4-1 με τον Πάμπλο Γκαρσία να καθοδηγεί την ομάδα του και τον Μουσλίμοβιτς να "εκτελεί". Το 2-0 πανηγυρίστηκε όσο κανένα άλλο γκολ!



Το τέλειο γκολ του Κλάους

Το σπάνιο τελείωμα του Αθανασιάδη στη νίκη του ΠΑΟΚ με 4-1 στις 30 Σεπτεμβρίου του 2012 πλέον θεωρείται "κλασικό".



Το τελευταίο διπλό με Χαβίτο

Στις 3 Οκτωβρίου του 2010 χρονολογείται η τελευταία νίκη του Άρη στην Τούμπα με σκόρερ τον Χαβίτο. Θυμηθείτε το πως.



Το ματς του Ζουμπούλη

Ο Πάρις Ζουμπούλης με γκολ από τα αποδυτήρια έκρινε την αναμέτρηση της σεζόν 1995-96 πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση στο τελευταίο ματς του Χάαν στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Το θυμάστε αυτό το γκολ;



Τα δύο γκολ με κεφαλιές του Καφέ

Δύο γκολ έχει πετύχει απέναντι στον Άρη ο Παντελής Καφές με ισάριθμες κεφαλιές σε δύο διαδοχικά ντέρμπι στην Τούμπα. Θυμηθείτε τα.



Το εκπληκτικό βολ-πλανέ του Εγκωμίτη

Ένα υπέροχο γκολ πέτυχε ο Γιώτης Εγκωμίτης με βολ πλανέ μέσα από την περιοχή στο ντέρμπι της σεζόν 2000-01. Θαυμάστε το!



Τα δύο σερί γκολ του Οκκά

Δύο γκολ σε δύο διαδοχικά ντέρμπι πέτυχε ο Γιάννης Οκκάς απέναντι στον Άρη. Το ένα νικηφόρο, το άλλο ισόπαλο. Θυμηθείτε τα γκολ του.



Το μοναδικό ρεκόρ του Κούτση

Ο Γιώργος Κούτσης είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει σε ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη για λογαριασμό και των δύο ομάδων!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x