Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Το κάτι παραπάνω με Ατρόμητο»

Μία ακόμη… υπερβατική σεζόν έθεσε σαν στόχο για τον Ατρόμητο το νέο απόκτημα της ομάδας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, που υπέγραψε για δύο χρόνια.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι κι επίσημα παίκτης του Ατρομήτου υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Ο 31χρονος επιθετικός δεν έκρυψε τις μεγάλες φιλοδοξίες που έχει με την ομάδα του Περιστερίου στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της ομάδας.

«Ήρθα για να κάνουμε όλοι μαζί τον Ατρόμητο ακόμη μεγαλύτερο», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο Ατρόμητος έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, είναι ομάδα με υψηλούς στόχους και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο για να αποδεχθώ την πρότασή του γιατί ως παίκτης και ως άνθρωπος έχω κίνητρα και βάζω στόχους. Στα play offs όλοι είδαμε ότι έφθασε στο μάξιμουμ και εύχομαι την επόμενη χρονιά να κάνουμε το κάτι παραπάνω που η ομάδα δεν πέτυχε φέτος για ένα γκολ. Είναι δύσκολο αλλά στα play offs μπορούν να γίνουν όλα».

Όσο για το κίνητρο της συμμετοχής στην Ευρώπη, είπε: «Ο Ατρόμητος έχει πάρει το καλό εισιτήριο στο Europa League και με μια καλή κλήρωση νομίζω ότι μπορούμε να μπούμε στους ομίλους και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό. Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να είναι κοντά στην ομάδα όπως στα τελευταία παιχνίδια για να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ένα ακόμη επίπεδο».

Δείτε εδώ από την κάμερα του ΑΡΤ Channel τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην παρουσίασή του ως παίκτης του Ατρομήτου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x