Γερμανία

Παραμένει «λύκος» ο Βιεϊρίνια

Αισιόδοξος όσον αφορά την παραμονή του στην Βόλφσμπουργκ παρουσιάστηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνα, ο οποίος ευχήθηκε να έβρισκε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο το νέο του συμβόλαιο με τους «λύκους».
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται το θέμα της επέκτασης του υπάρχοντος συμβολαίου του Αντελίνο Βιεϊρίνια με την Βόλφσμπουργκ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός εξέφρασε για την κατάληξη της υπόθεσης, ενώ ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Κλάους Άλοφς, υποστήριξε πως το θέμα είναι καθαρά τυπικό.

«Θα ήταν ωραίο να το... έβρισκα το συμβόλαιο κάτω απ' το δέντρο, αλλά έχουμε ακόμα καιρό», ήταν η δήλωση του πρώην άσου του ΠΑΟΚ στα γερμανικά Μέσα, τα οποία αναφέρουν πως ο 28χρονος παίκτης θα υπογράψει μέχρι το 2017 στους «λύκους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x