Stoiximan Super League

Παραμένει ο Σκόρδας!

Απορρίφθηκε από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης η αίτηση που είχε υποβάλλει η ΚΜΑ για ανάκληση της διοίκησης Σκόρδα. Ορίστηκε δικάσιμος για τις 18 Μαρτίου. Συνεχίζει και ο Παπαδόπουλος.

Νικητή τον Λάμπρο Σκόρδα έβγαλε η πρώτη… μάχη με την Κοινωνία Μελών Άρη. Το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης δεν έκανε δεκτό το αίτημα που είχε καταθέσει ο Παναγιώτης Στεφανίδης για ανάκληση της νυν διοίκησης, μετά την άρνηση του προέδρου του συλλόγου να παραιτηθεί, ύστερα από την απόφαση της Λέσχης για παύση του τωρινού ΔΣ.

Οπότε η πλευρά των Σκόρδα, Μπεκιάρη, Γρανούζη, Δεσύπρη, Γρόλλιου και Παπαδόπουλου επικράτησε των Στεφανίδη, Ψηφίδη (προορίζεται για πρόεδρος), Φουρλίγκα, Κουζούνια και Κουσουνάδη.

Ίσως υπάρξουν εξελίξεις στον σύλλογο στις 18 Μαρτίου, καθώς για τότε ορίστηκε δικάσιμος, αλλά ο Ειρηνοδίκης έβγαλε την απόφαση σήμερα θεωρώντας ότι δεν υπάρχουν λόγοι άμεσης αντικατάστασης της τωρινής διοίκησης. Οπότε, πιθανολογείται πως δεν θα αλλάξει κάτι στην οριστική απόφαση που θα βγει σε περίπου δύο εβδομάδες από τώρα.

Το σίγουρο είναι ότι ο σύλλογος θα πορευτεί ως έχει στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός).

Με τον Σούλη Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία θα πορευθεί η ομάδα, ενώ σε περίπτωση που άλλαζε η διοίκηση θα αποτελούσε παρελθόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x