Στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και τη φετινή σεζόν ο Δημήτρης Σγουρίδης. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την άνοδο του 18χρονου πολίστα από τις Ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Ο Σγουρίδης ήταν πρώτος σκόρερ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων του 2019.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Σγουρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο Δημήτρης Σγουρίδης, ο οποίος προέρχεται από της ακαδημίες του "Δικεφάλου", θα αποτελέσει για ακόμη μία χρονιά μέλος της ‘ασπρόμαυρης’ οικογένειας. Σημαντική διάκριση για τον νεαρό αθλητή αποτελεί η ανάδειξή του ως πρώτου σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Εφήβων, που διεξήχθη τον Αύγουστο του 2019 στην Τιφλίδα.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σγουρίδη, κατόπιν ανανέωσης της συνεργασίας: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω για ακόμη μια χρόνια στο σύλλογο που έκανα τα πρώτα μου αγωνιστικά βήματα και με ανέδειξε σαν αθλητή. Υπάρχει αισιοδοξία για την εκπλήρωση των αγωνιστικών μας στόχων τη φετινή χρονιά, παρόλο που είμαστε μια νεοσύστατη ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, ιδιαιτέρως τα αδέρφια Νικολαΐδη, καθώς και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν να αποτελέσω στέλεχος της ανδρικής ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.