Ελλάδα

Παρουσιάζεται το «Nick Galis Cup»

Σχεδόν μια εβδομάδα έμεινε για την… παράσταση του πρώτου «Nick Galis Cup» με τη συμμετοχή των Άρη, Παναθηναϊκού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάνβιτ. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του διεθνούς τουρνουά.

Όλο και περισσότερο πλησιάζει ο καιρός που το πολυαναμενόμενο «Nick Galis Cup» θα παρουσιαστεί μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης.

Με τη συμμετοχή των Άρη και Παναθηναϊκού, αλλά και των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάνβιτ, το πρώτο διεθνές τουρνουά -φόρος τιμής στον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη- θα ανοίξει τις… κουρτίνες του στις 20/9.

Σχεδόν μια εβδομάδα πριν από την έναρξή του, η ΚΑΕ Άρης γνωστοποίησε τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο διεθνές τουρνουά «Nick Galis Cup», το οποίο θα λάβει χώρα στο «Nick Galis Hall» στις 20-21/9 με τη συμμετοχή των ΑΡΗ, Παναθηναϊκού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάνβιτ, έχει ξεκινήσει.

Το πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/9
18:30 ΑΡΗΣ – Μπάνβιτ
21:00 Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/9
18:30 Μικρός τελικός
21:00 Μεγάλος τελικός

Υπενθυμίζεται ότι η πώληση των εισιτηρίων του «Nick Galis Cup» συνεχίζεται από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, 1ος όροφος, 2310 265 600), από τις 9π.μ. μέχρι τις 8μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x