Πόλο

Παυλίδης: «Έχουμε ποιότητα και δείξαμε ψυχραιμία»

Στην ποιότητα του Ολυμπιακού απέδωσε την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου τίτλου της Α1 πόλο γυναικών ο Χάρης Παυλίδης.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως αντιμετώπισαν μία ομάδα με καλές αθλήτριες, γυμνασμένες και καλές στην κόντρα και στάθηκε στην ψυχραιμία που έδειξαν οι αθλήτριες του, στο αήττητο και στα αποτελέσματα στην Ευρώπη.

Αναλυτικά:

«Ήξερα πως θα είναι πιο δύσκολο. Η Βουλιαγμένη έπαιξε από την αρχή ένα δυνατό πρες. Έχει κορίτσια με ταλέντο, καλά προπονημένα που μπορούν να πιέσουν και να σκοράρουν στην κόντρα. Έτσι πήγαν να "γυρίσουν" το παιχνίδι. Έβαλαν γκολ στην κόντρα. Ευτυχώς, είχαμε ψυχραιμία.

Η ομάδα μας έχει ποιότητα. Δεν έχει σημασία βέβαια εδώ που φτάσαμε εάν παίζεις καλά στον τελευταίο αγώνα που δίνει το πρωτάθλημα. Αυτό που σε νοιάζει είναι να πάρεις πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός πήρε τον τίτλο χωρίς να δώσει μια ισοπαλία.

Τέσσερα παιχνίδια που παίξαμε στην Ευρώπη είχαμε μόνο νίκες. Η ομάδα ήταν έτοιμη για πολλά πράγματα. Εάν δεν γινόταν αυτό με τη διακοπή, θα φτάναμε και στην Ευρώπη ψηλά. Έχουμε το Κύπελλο τώρα μπροστά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x