Θαλάσσια Σπορ

Πέμπτη θέση για Μάντη και Καγιαλή

Στην 5η θέση της κατάταξης του παγκοσμίου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου 470 που διεξάγεται στην Βαρκελώνη, βρίσκεται το ελληνικό δίδυμο Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή.

Στην 5η θέση της κατάταξης του παγκοσμίου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου 470 που διεξάγεται στην Βαρκελώνη, βρίσκεται το ελληνικό δίδυμο Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή μετά και την ολοκλήρωση των τεσσάρων πρώτων ιστιοδρομιών.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα για σκάφη τύπου 470, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην ισπανική πόλη, βρίσκει τους δύο Έλληνες πρωταθλητές ιδιαίτερα φορμαρισμένους, καθώς έχουν ξεκινήσει δυνατά και πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις. Οι ελληνικές αποστολές εμφανίζονται γενικά πολύ ανεβασμένες, αφού και το ζευγάρι των Παναγιώτη Καμπουρίδη και Στάθη Παπαδόπουλου είναι 10ο.

Τα άλλα αντρικά ελληνικά πληρώματα που συμπληρώνουν την ελληνική εκπροσώπηση είναι οι Β. Παπουτσόγλου και Ι. Ορφανός στην 22η θέση, οι Γ. Βάσιλας και Ακ. Δρούγκας στην 38η και οι Σ. Τάμης και Φαίδων Κούνας στην 61η, ανάμεσα σε 95 συνολικά πληρώματα σε τρεις στολίσκους. Στην κατηγορία των γυναικών αγωνίζονται συνολικά 54 πληρώματα με τις Κραβαριώτη Βιργινία και Παπαδοπούλου Σοφία να είναι 27ες και οι Δ. Παγίδα με την Δ. Πάσχου βρίσκονται στην 44η θέση.

Επιμέλεια: Δήμητρα Ρεντζή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x