Stoiximan Super League

Πένθος για Ατζαγκούν, έξω και ο Αμπεΐντ

Μετά τους Μπεργκ-Μαρινάκη, εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για το ματς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη τέθηκε λόγω ο Ατζαγκούν, καθώς «έχασε» τον πατέρα του. Άργησε στην προπόνηση και «κόπηκε» ο Αμπεΐντ.

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στις δύο πρώτες εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό, αλλά η τρίτη θα… περιμένει για έναν πολύ δυσάρεστο λόγο.

Ο πατέρας του 20χρονου μεσοεπιθετικού έφυγε από τη ζωή και ο ίδιος αναχωρεί για την πατρίδα του. Όπως είναι φυσικό, αν και αρχικά ο Νιγηριανός άσος είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον πρώτο αγώνα των «32» του Κυπέλλου απέναντι στον Εργοτέλη στη Λεωφόρο (20:30), τελικά αποκλείστηκε και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στη θέση του, ο Γιάννης Αναστασίου πήρε στην αποστολή τον Αλέξανδρο Μουζακίτη. Εκτός έμεινε και ο Μεχντί Αμπεΐντ, ο οποίος καθυστέρησε να πάει στην προπόνηση. Ο Αλγερινός μέσος έφτασε στο Απήλιον μισή ώρα αργότερα από ό,τι έπρεπε και αποκλείστηκε από την αποστολή, παρότι ζήτησε συγγνώμη και προπονήθηκε κανονικά.

Για πρώτη φορά από τη στιγμή που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, ο Λουτσιάνο Φιγκερόα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας. Λογικά δεν θα χρησιμοποιηθεί από την αρχή, αλλά ίσως παίξει σαν αλλαγή.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μάρκους Μπεργκ, που τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στην πλάτη, προκειμένου να παίξει την Κυριακή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός πλάνων είναι και ο Νίκος Μαρινάκης, που έχει μία διάταση στο δικέφαλο και χάνει και το ματς με τους Αρκάδες, όπως και ο τιμωρημένος Ρισβάνης.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Καπίνο, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Μέντες, Μουζακίτης, Αναστασόπουλος, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Φιγκερόα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x