F1

Πέρες: «Η εκκίνηση με έβγαλε εκτός διεκδίκησης της νίκης»

Ο Σέρχιο Πέρες μίλησε για τη χθεσινή κατάληψη της δεύτερης θέσης στο GP του Μπαχρέιν, ενώ τόνισε πως η εκκίνηση του στέρησε την πρωτιά.

Για το χθεσινό GP στο Μπαχρέιν και την κατάληψη της δεύτερης θέσης μίλησε ο Σέρχιο Πέρες. Ο Μεξικάνος οδηγός στάθηκε στην εκκίνησή του, η οποία, όπως ανέφερε, του στέρησε την πρωτιά, ενώ μίλησε και για την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει από την ομάδα του κατά την περίοδο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Κάναμε σπουδαία αρχή στη σεζόν. Ειδικά αν κοιτάξουμε πίσω και δούμε πώς ξεκινήσαμε πέρυσι. Κάναμε δυνατό comeback ως ομάδα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά το χειμώνα και είναι ωραίο που όλοι στην ομάδα ευχαριστήθηκαν τόσο πολύ τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Έχουμε ένα πολύ δυνατό πακέτο και ήταν πολύ σημαντικό σήμερα να φέρουμε και τα δύο μονοθέσια στον τερματισμό.

Σήμερα νομίζω ότι ήταν η εκκίνηση που με έβγαλε εκτός διεκδίκησης της νίκης και από εκεί και ύστερα έπρεπε να ελαχιστοποιήσω τις απώλειες, οπότε η 2η θέση ήταν το μέγιστο που μπορούσα να πετύχω. Η σεζόν είναι μεγάλη και νομίζω ότι πλησιάζω όλο και περισσότερο. Νιώθω άνετα μέσα στο μονοθέσιο, έχουμε δυνατό πακέτο και θα τα δώσω όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x