Stoiximan Super League

Περιμένει τον Σαββίδη

Εν αναμονή της συνάντησης που θα έχει με τον Ιβάν Σαββίδη είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, με τα ενδεχόμενα για το μέλλον του να είναι όλα ανοιχτά.

Την προσεχή Κυριακή (22/12) ο Πάμπλο Γκαρσία θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του και αν θα καταφέρει μέχρι τότε να συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη.

Αν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή ή το Σάββατο, τότε δεν αποκλείεται να συναντηθούν οι δύο άνδρες και να συζητήσουν για το μέλλον του Ουρουγουανού μέσου.

Ο 36χρονος ζήτησε να μιλήσει στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου και ίσως (μετά τη στάση του Στέφενς) να ζητήσει τη λύση συνεργασίας. Το ζήτημα είναι πώς θα αντιμετωπίσει την κατάσταση ο ίδιος ο Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου του Βορρά» είναι πιθανό το ενδεχόμενο να απαντήσει στον Γκαρσία πως δεν μπορεί να παρέμβει στις αποφάσεις του προπονητή και τότε ο παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Σαββίδης να μην αφήσει τον Ουρουγουανό να φύγει και να τηρηθεί το συμβόλαιό του.

Από την πλευρά του, ο παίκτης θέλει να τελειώσει την καριέρα του αγωνιζόμενος και δεν σκέφτεται αυτή τη στιγμή να αναλάβει κάποιο πόστο μέσα στην ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x