Πόλο

Στο τέλος «λύγισε» το Περιστέρι η Βουλιαγμένη, συνέτριψε τον Εθνικό το Παλαιό Φάληρο!

Η Βουλιαγμένη νίκησε 12-10 το Περιστέρι και έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Α1 των ανδρών, ενώ το Παλαιό Φάληρο συνέτριψε εκτός έδρας (4-11) τον Εθνικό

Ακόμα μία εκπληκτική εμφάνιση έκανε ο νεοφώτιστος ΓΣ Περιστερίου, αλλά στο τέλος «λύγισε» από τον ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής της 6ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών με 12-10 στο κολυμβητήριο της Χωράφας.

Έτσι ο ΝΟΒ έμεινε μόνος στην κορυφή με το απόλυτο των νικών και πήρε ψυχολογία εν όψει της ρεβάνς του Σαββάτου με τη Νόβι Μπέογκραντ στο Παπαστράτειο για τη φάση των «16» του Euro Cup (7-7 το πρώτο ματς στο Βελιγράδι), ενώ ο ΓΣΠ έχασε το αήττητο.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη κατάφερε να προηγηθεί 4-0 στις αρχές της 2ης περιόδου, οπότε και ξεκίνησε η αφύπνιση των φιλοξενούμενων, που ισοφάρισαν σε 5-5 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και πήγαν σε αυτό προηγούμενοι με 6-5.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ντέρμπι, με το Περιστέρι να προηγείται 8-7 και τη Βουλιαγμένη να ισοφαρίζει σε 8-8 στην εκπνοή της 3ης περιόδου και να παίρνει τελικώς τη νίκη με 12-10 χάρη σε δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα και πιο συγκεκριμένα του Κουρούβανη στα 1:53 και του Αλφραγκή στα 0:03.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-12

Οκτάλεπτα: 3-0, 2-6, 3-2, 2-4.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Λαδάς Π., Αγκόρτσας 3, Φάρμερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρβέλης, Καρούντζος 2, Μιρόνοφ 1, Κλήμος, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 3, Αλαφραγκής 1, Τρούλος, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης 1, Λόζινα 1, Μπάσιτς 2, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης.

Στο ματς, τέλος, που ολοκλήρωσε το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, το Παλαιό Φάληρο πήρε άνετα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με 11-4 επί του Εθνικού, έφτασε στους 4 βαθμούς (έχει και μια ισοπαλία) και ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι Φαληριώτες επέβαλαν από το ξεκίνημα τον ρυθμό τους, δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους και αύξαναν τη διαφορά μέχρι το φινάλε. Πρώτος σκόρερ τους τους ο Αμερικανός Χούπερ με 3 γκολ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 4-11

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 0-2, 2-5.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς, Ζωγράφος, Καραβιώτης 1, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος, Παπαλουκάς, Πρωτοψάλτης, Χονδροκούκης 2, Πανταζόπουλος, Κόχειλας, Ρομπόπουλος, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Μπελέσης, Καραμπατης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 3, Παπαδημητρίου, Κόκκινος, Ραμίρεζ 1, Δίπλαρος 1, Τσολακούδης 2, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 1, Τσαχειλίδης 2, Γκαράνης, Μητράκος, Κοντονής 1, Κουρμελές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x