sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Η επόμενη μέρα στο Περιστέρι του Σπανούλη!

Σε χρόνο-ρεκόρ αναμένεται να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός για το Περιστέρι της νέας σεζόν, με τις «ευλογίες» του Βασίλη Σπανούλη που ετοιμάζεται για το προπονητικό του ντεμπούτο.

Στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ ήρθε έστω και για λίγες ώρες το Περιστέρι, καθώς είναι η ομάδα στην οποία θα αρχίσει την προπονητική του καριέρα ο Βασίλης Σπανούλης και πλέον υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για αυτή τη συμπόρευση.

Από τη μία το Περιστέρι προέρχεται από μία κακή διετία και από την άλλη ο «V-Span» αναλαμβάνει μια ομάδα που έχει ανάγκη να επιστρέψει στις επιτυχίες, αναλαμβάνει μια ομάδα που όπως δήλωσε και ο ίδιος έχει ιστορία και παράδοση στο μπάσκετ και πλέον έχει και ευθύνες, πόσω μάλλον από τη στιγμή που ήδη έχει γίνει πάρα πολύς λόγος για το μπάτζετ της νέας σεζόν.

Βέβαια, αξίζει κάποιος να σημειώσει ότι το μπάτζετ των περασμένων δύο ετών επίσης εκτοξεύθηκε, καθώς το Περιστέρι ουσιαστικά έφτιαχνε μία ομάδα το καλοκαίρι και άλλη μία τον χειμώνα. Αυτή την κατάσταση θέλουν να αποφύγουν τώρα οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης και για αυτόν τον λόγο, ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα έχει μεν εντυπωσιασμό για τα δεδομένα της ομάδας, αλλά το ζητούμενο είναι να έχει ουσία.

Πέρα, λοιπόν, από τις προσθήκες, το Περιστέρι διασφαλίζει το παρόν και το μέλλον του με την ανανέωση του Δημήτρη Μωραΐτη. Ο 23χρονος που υπό την καθοδήγηση του Μίλαν Τόμιτς (κι αυτό πρέπει να του πιστωθεί) έκανε το «step-up» έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η εν λόγω εξέλιξη.

Από εκεί και πέρα, και στο κομμάτι των Ελλήνων παικτών, το Περιστέρι είναι σε πολύ καλό σημείο διαπραγματεύσεων με τον Λεωνίδα Κασελάκη, που αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και στα δυτικά τον θεωρούν «κλειδί» για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν. Αγραβάνης δεν υπάρχει στο κάδρο



Τελειωμένη με υπογραφές είναι και η συμφωνία με τον πολύπειρο σέντερ, Μίρο Μπιλάν, περίπτωση που «ξεκλείδωσε» ακριβώς λόγω της παρουσίας του Βασίλη Σπανούλη, καθώς ο εκ των κορυφαίων ψηλών στο περσινό BCL έχει την τιμή να βρίσκεται στο πελατολόγιο του Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και ο Σακούρ Τζούστον, με τον πρώην φόργουορντ του Άρη να αποτελεί επί της ουσίας παίκτη του Περιστέρι, κεφαλοποιώντας μία σεζόν που την ολοκλήρωσε με 9,7 πόντους, 7,5 ριμπάουντ, 1,4 κλεψίματα και με εξαιρετική παρουσία στην άμυνα.



Πλέον, σε ό,τι αφορά στην περιφειακή γραμμή και κυρίως στη θέση του πλέι-μέικερ, το Περιστέρι έχει φέρει την υπόθεση του Στέφαν Μούντι σε ένα πολύ καλό σημείο για την ολοκλήρωσή της. Σε αντίθεση με τις άλλες υποθέσεις, υπογραφές δεν έχουν πέσει, ούτε υπάρχει 100% συμφωνία, αφού απομένουν μικροζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν. Ωστόσο, είναι μια υπόθεση που το Περιστέρι θέλει να την κλείσει εντός Σαββατοκύριακου.



Γενικότερα, οι Περιστεριώτες δεν αποκλείεται να έχουν υλοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος του μεταγραφικού τους σχεδιασμό ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x