Europa League

«Πετάει» για την πρόκριση ο Αστέρας

Την αποστολή για τον επαναληπτικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Διαβάστε ποιοι είναι οι 20 που θα ταξιδέψουν για Κύπρο.

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας θα μεταβεί στην Κύπρο, όπου την Πέμπτη θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-0 από τον πρώτο αγώνα και να εξασφαλίσει μια θέση στους ομίλους του Europa League.

Στο αεροπλάνο για Λάρνακα δεν θα μπουν οι Μπαντιμπανγκά, Τορμένα, Γεωργακόπουλος, Κοσίτσκι αλλά και ο Κιτόκο που ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης.

Η αποστολή θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης για Κύπρο μετά από απόφαση της UEFA να μην φιλοξενηθούν αγώνες στο έδαφος του Ισραήλ λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην περιοχή.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Ουσέρο, Τσοκάνης, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Πάρα και Μπακασέτας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x