Stoiximan Super League

Χρόνο σε ΟΦΗ, στήριξη σε Γκιρτζίκη

Προθεσμία μέχρι αύριο στις 12:00 για να καλύψει τις υποχρεώσεις του πήρε ο ΟΦΗ, όπως έγινε γνωστό μετά το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Στηρίζεται η υποψηφιότητα Γκιρτζίκη για την προεδρία της ΕΠΟ.

Όπως έγινε γνωστό διά στόματος Γιώργου Μποροβήλου ο ΟΦΗ κέρδισε χρόνο για να τακτοποιήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις και καλείται μέχρι αύριο στις 12:00 να έχει βρει λύση ώστε να οριστεί ο αγώνας με τον Παναιτωλικό.

Εξερχόμενος από τα γραφεία του συνεταιρισμού, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για το σοβαρό θέμα του αγώνα με τον ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό δόθηκε διορία μέχρι αύριο τις 12 στον ΟΦΗ να τακτοποιήσει τα θέματα που έχουν ανακύψει. Σε μια τέτοια περίπτωση ο αγώνας θα γίνει κανονικά. Αλλιώς θα ισχύσει η άρση του ορισμού».

Αυτό προέκυψε κατόπιν ψηφοφορίας με 13 ΠΑΕ να συναινούν και τρεις (Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Παναιτωλικός) να μην συναινούν.


Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, αποφάσισε, μεταξύ των άλλων, το εξής:

Αποφασίστηκε με ψήφους 13 υπέρ και 3 κατά (μειοψήφισαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και Skoda Ξάνθη), όπως ανακληθεί ο ορισμός του αγώνα Παναιτωλικός-ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, πλην αν μέχρι τις 12 το μεσημέρι της 14ης Ιανουαρίου 2015 η ΠΑΕ ΟΦΗ προσκομίσει όλα τα εκ του νόμου απαιτούμενα έγγραφα από τα οποία θα αποδεικνύεται η ικανοποίηση των οφειλών της προς ποδοσφαιριστές».


Στήριξη σε Γκιρτζίκη

Ψηφοφορία διενεργήθηκε και για την υποψηφιότητα του Γιώργου Γκιρτζίκη για την προεδρία της ΕΠΟ με 13 θετικούς ψήφους. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Βέροια διαφοροποίησαν την στάση τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x