Viral

«Πληρωμένη» απάντηση Ομπαμεγιάνγκ στον Κρόος για τον πανηγυρισμό με μάσκα!

Με αποστομωτικό τρόπο απάντησε ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ σε επικριτικά σχόλια που έκανε ο Τόνι Κρόος για τον πανηγυρισμό που είχε κάνει φορώντας μάσκα.

Μια ιδιότυπη αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Τόνι Κρόος και του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γερμανός μέσος αναφέρθηκε απαξιωτικά στον πανηγυρισμό που είχε κάνει παλαιότερα ο επιθετικός της Άρσεναλ φορώντας μάσκα.

«Βρίσκω ανόητους τους πανηγυρισμούς με τις μάσκες. Ακόμα χειρότερο είναι όταν παίκτες πανηγυρίζουν βγάζοντας αντικείμενα που έχουν κρύψει στις κάλτσες τους. Ο Ομπαμεγιάνγκ έκρυψε όλο το πρόσωπό του με την μάσκα κάποτε, δεν νομίζω πως είναι καλό πρότυπο για τα παιδιά. Μου φάνηκε εντελώς ανοησία», ανέφερε συγκεκριμένα.

Κάτι που, όπως είναι λογικό, προκάλεσε την αντίδραση του Γκαμπονέζου, ο οποίος απάντησε αιχμηρά μέσω του twitter.

Πόσταρε λοιπόν τη ζωγραφιά ενός μαθητή (που έχοντας ως θέμα «τι είναι η ευτυχία» ζωγράφισε τον ίδιο να πανηγυρίζει με τη μάσκα) και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτός ο Τόνι Κρόος έχει παιδιά; Απλά να του υπενθυμίσω ότι το έκανα μερικές φορές για τον γιο μου και θα το κάνω ξανά. Εύχομαι να έχεις παιδιά μια μέρα (σ.σ. έχει τρία) και να τα κάνεις χαρούμενα όπως τους μαθητές αυτού του δημοτικού σχολείου. Και μην ξεχνάτε, φοράτε τις μάσκες σας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x