Επικαιρότητα

Πληθωρική η Ελλάδα στην έκθεση τουρισμού του Βερολίνου…

Στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο, η Ελλάδα αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο.

Στη Γερμανία ήδη από χθες βρίσκεται η αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά η οποία θα συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) Taleb Rifai. Θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασίας και την ανάληψη κοινών δράσεων σε επί μέρους τομείς.
Επίσης, η Έλενα Κουντουρά θα συμμετάσχει στην 5η υπουργική συνάντηση για τον δρόμο του μεταξιού (Silk Road Summit) που διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού, ενώ θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του Βερολίνου, Michael Muller, με διοικήσεις μεγάλων τουριστικών οργανισμών, καθώς επίσης και με εκπροσώπους ελληνικών, γερμανικών και διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Εξάλλου, δυναμική παρουσία έχει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και η Marketing Greece. Σε ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους, επισήμαναν ότι οι προβλέψεις για το 2015 δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες για τον ελληνικό τουρισμό. Το 2014, οι αφίξεις από τη Γερμανία ανήλθαν σε 2,5 εκατ. (+8,6%), συνεισφέροντας 2 δισ. ευρώ (+ 4,6%) σε άμεσα έσοδα...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x