Γενικά

Πλούσια η παρουσία της Fiat στο Παρίσι

Η Fiat επιστρέφει στο Παρίσι, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου (1-16 Οκτωβρίου 2016) με το σύμβολο της ιταλικής ομορφιάς, το 500 Riva.

Η Fiat επιστρέφει στο Παρίσι, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου (1-16 Οκτωβρίου 2016) με το σύμβολο της ιταλικής ομορφιάς, το 500 Riva, που εκτίθεται μαζί με το Aquariva Super, το σκάφος από το οποίο εμπνεύστηκε η δημιουργία του.

Παράλληλα, στην έκθεση είναι παρούσα όλη η οικογένεια Tipo, τρία μοντέλα με πολύ διαφορετικό σκοπό και ταυτότητα, αλλά σχεδιασμένα για να προσφέρουν λειτουργικότητα και να αποτελούν value for money επιλογή. Τα φώτα πέφτουν ειδικά πάνω στην έκδοση SW και στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT, ενώ ιδιαίτερος χώρος δίνεται και στη νέα πιο δυναμική έκδοση του 500, το 500S, που χαρακτηρίζεται από τολμηρή εμφάνιση και πλούσιο βασικό εξοπλισμό.

Επίσης, η επάνοδος του 124 Spider πραγματοποιείται μέσα από τη νέα ειδική σειρά "America", διαθέσιμη με νέο το αυτόματο κιβώτιο, ενώ πρεμιέρα κάνει στο 500X με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη σε συνδυασμό με τον κινητήρα 1,6 Multijet...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x