Γενικά

Φιλανθρωπικό φιλικό με ελληνικό άρωμα

Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους φίλους του Ζιντάν με αυτούς του Ρονάλντο στη Μάλαγα, σε μία αναμέτρηση όμως που το αποτέλεσμα ελάχιστη σημασία είχε, αφού τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την καταπολέμηση της φτώχειας. Το παιχνίδι, που έγινε υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, είχε έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, αφού με την ομάδα του Γάλλου παλαίμαχου πλέον άσου αγωνίστηκε ο μπακ του Ολυμπιακού, Τάσος Πάντος, και ο φορ του Άρη, Σέρχιο Κόκε, ενώ στο πλευρό του φορ της Μίλαν έπαιξε ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων», Τρέζορ Λομάνα Λούα Λούα.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους φίλους του Ζιντάν με αυτούς του Ρονάλντο στo "Λα Ροσαλέδα" της Μάλαγα, σε μία αναμέτρηση όμως που το αποτέλεσμα ελάχιστη σημασία είχε, αφού τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την καταπολέμηση της φτώχειας. Το παιχνίδι, που έγινε υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, είχε έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, αφού με την ομάδα του Γάλλου παλαίμαχου πλέον άσου αγωνίστηκε ο μπακ του Ολυμπιακού, Τάσος Πάντος, και ο φορ του Άρη, Σέρχιο Κόκε, ενώ στο πλευρό του φορ της Μίλαν έπαιξε ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων», Τρέζορ Λομάνα Λούα Λούα.

Η ομάδα του «Ζιζού» προηγήθηκε στο 11’ με εκτέλεση φάουλ του ιδίου, που κόντραρε στον Σάλβα Μπαγέστα και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 44’ ο Ρόκε Ζούνιορ πέτυχε το 2-0 στην επαναφορά μετά από δοκάρι του Ζιντάν. Στην επανάληψη οι φίλοι του Ρονάλντο αντεπιτέθηκαν μειώνοντας στο 61’ με τον Ζούλιο Ντος Σάντος και ισοφαρίζοντας στο 65’ με τον Νεγκρέδο. Μεταξύ των ποδοσφαιριστών ξεχώρισε η παρουσία του Μίχαελ Σουμάχερ, του γκόλφερ Σέρχιο Γκαρθία και του Κριστιάν Καρεμπέ, ενώ διαιτητής της αναμέτρησης, όπως και στο αντίστοιχο περσινό ματς των δύο φίλων ήταν ο Πιερλουίτζι Κολίνα. Στον πάγκο της ομάδας των Φίλων του Ζιντάν κάθισε ο Χαβιέρ Αγκίρε, ενώ σε αυτόν της ομάδας των φίλων του Ρονάλντο εκτέλεσε ο Χρίστο Στόιτσκοφ.

Στις κερκίδες βρέθηκαν περίπου 30.000 θεατές, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών πληρώνοντας εισιτήριο που είχε τιμή μεταξύ 10 και 125 ευρώ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φίλοι Ρονάλντο: Νέλσον Βαλντές, Ρόνι Χέμπερσον, Τσάβες, Αντόνιο Λόπεθ, Αλβάρο, Μπόρχα, Σερζίνιο, Ματάρ, Λούα Λούα, Μίστα, Ρονάλντο. Έπαιξαν ακόμη οι Ντίντα, Σουμάχερ, Νεγκρέδο, Πέδρο Μανουέλ, Ντιγκάο, Κλέμπερ Σαντάνα, Ζούλιο Ντος Σάντος, Ιβάν Λέκο, Φελίπε Μέλο, Βιντανγκόσι, Νούνο.

Φίλοι Ζιντάν: Ζέλε, Ρόκε Ζούνιορ, Κριστιάν Καρεμπέ, Φερνάντο Σανθ, Λουξέν, Σέρχιο, Αλ Τζαμπέρ, Ζινεντίν Ζιντάν, Τάσος Πάντος, Χοσέμπα Ετσεμπερία, Σάλβα Μπαγέστα. Έπαιξαν ακόμη οι Κοντίνα, Αϊτόρ Όθιο, Μίτσελ Σαλγκάδο, Σάντρο, Σέρχιο Γκαρθία, Ντεσάχτ, Κόμπε, Ντε Κοκ, Μαμ και Ρενάτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x