Σε αναμονή των Ουντέζε και Γιασεμή είναι ο ΠΑΟΚ, που την Τρίτη είχε στο πρόγραμμα προετοιμασίας τους τον Αρμάντο Φουτσίνι, που επέστρεψε από το Καμερούν. Ο Καμερουνέζος διεθνής μπακ χαφ θα βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου και στο σαββατιάτικο ματς με τη Σκόντα Ξάνθη.
Από εκέι και έπειτα, ο Γιώτης Εγκωμίτης έκανε ατομική προπόνηση και μάλιστα σε 100% ρυθμούς έντασης και χωρίς ενοχλήσεις, όπερ σημαίνει πως θα μπει την Τετάρτη με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην προπόνηση, οπότε είναι και αυτός διαθέσιμος για το παιχνίδι με την ακριτική ομάδα. Αντίθετα δεν είναι έτοιμος ο Διονύσης Χασιώτης, που αναμένεται να δει το παιχνίδι από την κερκίδα.
Από εκεί και έπειτα, Καραδήμος και Ανδράλας προπονούνται κανονικά δεν είναι όμως στο 100% της φυσικής τους κατάστασης, ενώ ακόμα πιο πίσω έχει μείνει ο Νίκος Σκαρμούτσος.
Την Τρίτη έφτασε από την Αίγυπτο ο εκπρόσωπος του Αμπντέλ Ραζέκ Σικαμπάλα, ο Αχμέτ Σβάϊλεμ, και συζήτησε με τους διοικούντες του «δικεφάλου» για τις λεπτομέρειες που απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αιγύπτιου διεθνή ποδοσφαιριστή στους «ασπρόμαυρους».
Την Τετάρτη το απόγευμα το απόγευμα αναμένεται να έχει επιστρέψει από την Βουδαπέστη ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ΠΑΟΚ Γιώργος Κωστίκος, που είχε μεταβεί στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης για να παρακολουθήσει τον αγώνα Ουγγαρίας- Βουλγαρίας μεταξύ των Ελπίδων και χθες τον αντίστοιχο αγώνα των ανδρών των δυο χωρών, αναζητώντας μέσα από τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις πιθανές μεταγραφές για το καλοκαίρι.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






