Οι Βρυξέλλες έχουν ξεχάσει εδώ και αρκετές αγωνιστικές τι σημαίνει νίκη στο βελγικό πρωτάθλημα. Έτσι, η συντριβή από τη Βέστερλο το Σάββατο το βράδυ με 7-2, ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τον τεχνικό της ομάδας, Αλμπέρ Καρτιέ. Ο τελευταίος αποτελεί παρελθόν την Τρίτη από την τεχνική ηγεσία των πρωτευουσιάνων, αφού απολύθηκε.
Ο 47χρονος Γάλλος τεχνικός βρισκόταν εδώ και δυόμιση χρονιά στον πάγκο των Βρυξελλών και έγινε ο έκτος προπονητής που χάνει τη δουλειά του στη φετινή Jupiler League.
Οι Βρυξέλλες βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 11 βαθμούς και κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






