Ισπανία

Κοντά στον Έβερτον η Εσπανιόλ

Μεταγραφική ενίσχυση στην Εσπανιόλ. Η ομάδα της Καταλονίας είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, Έβερτον, ο οποίος δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που επιζητούσε στην Στουτγκάρδη (11 συμμετοχές, 1 γκολ). Μετά τον τραυματισμό του Ραούλ Ταμούδο (έσπασε το χέρι του), η Εσπανιόλ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην επιθετική της γραμμή για αυτό και αναζητεί κάποιον να τον αντικαταστήσει για τους δύο μήνες που θα μείνει εκτός δράσης.

Μεταγραφική ενίσχυση στην Εσπανιόλ. Η ομάδα της Καταλονίας είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, Έβερτον, ο οποίος δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που επιζητούσε στην Στουτγκάρδη (11 συμμετοχές, 1 γκολ).

Μετά τον τραυματισμό του Ραούλ Ταμούδο (έσπασε το χέρι του), η Εσπανιόλ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην επιθετική της γραμμή για αυτό και αναζητεί κάποιον να τον αντικαταστήσει για τους δύο μήνες που θα μείνει εκτός δράσης.

Τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου παίκτη ανήκουν στην Σαραγόσα, η οποία τον είχε δώσει το καλοκαίρι δανεικό στην γερμανική ομάδα και τώρα συμφώνησε στον δανεισμό του στην Εσπανιόλ. Ήδη ο μάνατζερ του παίκτη βρίσκεται στην Βαρκελώνη, προκειμένου να ολοκληρώσει τον δανεισμό του παίκτη του. Μένει η έγκριση του προέδρου και του προπονητή της ομάδας για αυτό και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μέχρι την Δευτέρα.

Πάντως εκτός του Έβερτον, η Εσπανιόλ ενδιαφέρεται και για άλλους επιθετικούς, με τον Γιώργο Σαμαρά να βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα του Βαλβέρδε.

Επιμέλεια: Πέτρος Περάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x