Ιταλία

Στηρίζει Αντσελότι, υπόσχεται ανανέωση και θέλει «Σέβα» ο Μπερλουσκόνι

Πλήρη στήριξη στον Κάρλο Αντσελότι που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής λόγω της κάκιστης περιόδου που διανύει η Μίλαν παρείχε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Πλήρη στήριξη στον Κάρλο Αντσελότι που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής λόγω της κάκιστης περιόδου που διανύει η Μίλαν παρείχε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Ο ‘Καρλέτο’ τα πάει πολύ καλά. Αλλάζεις μόνο για να βρεις κάτι καλύτερο. Ποιος είναι καλύτερος από αυτόν για τη Μίλαν;», είπε ο ισχυρός άνδρας των «ροσονέρι», που έχουν απομακρυνθεί αρκετά από τις θέσεις του Champions League. «Μας στοίχισε ο τραυματισμός του Ρονάλντο. Ονειρευόμουν μία επιθετική τριπλέτα με Κακά, Πάτο και Ρονάλντο, αλλά χωρίς τον τελευταίο τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Ο κόσμος όμως δεν πρέπει να ανησυχεί. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία μίας νέας μεγάλης Μίλαν. Είναι μέσα στο πρόγραμμα και οι απογοητεύσεις. Μετά από έναν μεγάλο κύκλο είναι λογικό να υπάρχει μία κάμψη. Θα ξεκινήσουμε από την ανανέωση της άμυνάς μας».

Παράλληλα «κατηγόρησε» τη σύζυγο του Αντρέι Σεφτσένκο για τη φυγή του Ουκρανού με προορισμό την Τσέλσι και αποκάλυψε πως θα ήθελε ξανά τον «Σέβα» στο Μιλάνο. «Σε ορισμένες καταστάσεις οι γυναίκες κάνουν κουμάντο. Η Κρίστεν (σύζυγος του Σεφτσένκο) είναι καλό και έξυπνο κορίτσι, αλλά πήραν μία λανθασμένη. Θα ήταν καλό για μας να επέστρεφε ο Αντρέι», τόνισε ο «Καβαλιέρε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x