Ιταλία

Serie A: Αγωνιστική χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη 14η του βαθμολογικού πίνακα, Τορίνο, και την πρωτοπόρο, Ίντερ, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής της Serie A. Η «γκρανάτα» ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Τζένοα, ενώ οι «νερατζούρι» έμειναν στο 0-0 με τη Λάτσιο στο «Μεάτσα» για τους «4» του Κόπα Ιτάλια. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Κομότο, Νατάλι, Ζανέτι και Φραντσεσκίνι. Η ομάδα του Μαντσίνι δεν υπολογίζει στους Ντακούρ, Σάμουελ, Κόρντομπα, Ιμπραΐμοβιτς και Φίγκο.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη 14η του βαθμολογικού πίνακα, Τορίνο, και την πρωτοπόρο, Ίντερ, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής της Serie A. Η «γκρανάτα» ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Τζένοα, ενώ οι «νερατζούρι» έμειναν στο 0-0 με τη Λάτσιο στο «Μεάτσα» για τους «4» του Κόπα Ιτάλια. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Κομότο, Νατάλι, Ζανέτι και Φραντσεσκίνι. Η ομάδα του Μαντσίνι δεν υπολογίζει στους Ντακούρ, Σάμουελ, Κόρντομπα, Ιμπραΐμοβιτς και Φίγκο.

Η δεύτερη της βαθμολογίας, Ρόμα, φιλοξενεί την τελευταία, Λιβόρνο. Οι «τζιαλορόσι» επικράτησαν με το «φτωχό» 1-0 της Κατάνια στο «Ολίμπικο» για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν (2-1) εντός έδρας από την Κάλιαρι. Οι Ρωμαίοι θα παραταχθούν χωρίς τους Ακουιλάνι, Φεράρι, Βούτσινιτς και Κασέτι, ενώ η ομάδα της Τοσκάνης θα αγωνιστεί χωρίς τους Βόλπε, Μπαλέρι και Τζιανικέντα.

Η τρίτη του πρωταθλήματος, Γιουβέντους, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ενδέκατη, Αταλάντα. Η «Γηραιά Κυρία» σε εξ αναβολής αγώνα της 31ης αγωνιστικής επικράτησε εύκολα με 3-0 της Πάρμα, ενώ ο σύλλογος του Μπέργκαμο έχασε με 2-0 στην έδρα της Νάπολι. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Κοστίνια, Μουσλίμοβιτς και Ταλαμόντι, ενώ οι φιλοξενούμενοι χωρίς τους Αντράντε, Σισόκο και Ιακουίντα.

Τέλος, η πέμπτη του πίνακα, Μίλαν, υποδέχεται τη 18η, Ρετζίνα. Οι «ροσονέρι» γνώρισαν την ήττα με 3-2 στην έδρα της Γιουβέντους, ενώ η ομάδα της Καλαβρίας κέρδισε με 1-0 τη Σαμπντόρια. Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στους Νέστα, Φαβάλι, Όντο και Γκατούζο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19/04/08

Ρόμα-Λιβόρνο (19:00)
Φιορεντίνα-Παλέρμο (21:30)

Κυριακή 20/04/08 (16:00)

Μίλαν-Ρετζίνα
Αταλάντα-Γιουβέντους
Κάλιαρι-Έμπολι
Κατάνια-Λάτσιο
Πάρμα-Νάπολι
Σαμπντόρια-Ουντινέζε
Σιένα-Τζένοα
Τορίνο-Ίντερ (σ.σ. 21:30)

Η βαθμολογία της Serie A.

Η επόμενη αγωνιστική

Κυριακή 27/04/08 (16:00)

Φιορεντίνα-Σαμπντόρια
Τζένοα-Έμπολι
Ίντερ-Κάλιαρι
Γιουβέντους-Λάτσιο
Λιβόρνο-Μίλαν
Νάπολι-Σιένα
Παλέρμο-Αταλάντα
Ρετζίνα-Πάρμα
Ρόμα-Τορίνο
Ουντινέζε-Κατάνια

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x