Ισπανία

Ετό: «Δεν είπα ποτέ ότι θα φύγω από τη Μπάρτσα»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Σάμουελ Ετό μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχαιρετά το Καμπ Νου μετά τα τέλος της σεζόν. Ο Καμερουνέζος άσος, ο οποίος φερόταν να είπε πως θα φύγει από τη Μπαρτσελόνα αν δεν κατακτήσει και φέτος κάποιο τίτλο, δήλωσε σήμερα πως δε σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο.

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Σάμουελ Ετό μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχαιρετά το Καμπ Νου στο τέλος της σεζόν. Ο Καμερουνέζος άσος, ο οποίος φερόταν να είπε πως θα φύγει από τη Μπαρτσελόνα αν δεν κατακτήσει και φέτος κάποιο τίτλο, δήλωσε σήμερα πως δε σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο.

«Πραγματικά εξεπλάγην όταν το είδα και θέλω να τονίσω πως ποτέ δεν πέρασε τέτοια σκέψη από το μυαλό μου. Όλα αυτά είναι ψέματα», σημείωσε ο στράικερ των «μπλαουγκράνα». Ο Ετό διευκρίνισε πως θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, όμως θεωρεί αδιανόητο μια ομάδα με το μέγεθος των Καταλανών να μένει μακριά από τίτλους.

«Όπως κάθε αθλητής, έτσι κι εγώ θέλω να κερδίζω τίτλους. Αν δεν πάρουμε τίποτα ούτε φέτος, αλλά ούτε και του χρόνου, τότε θα έχουμε συμπληρώσει τρία χρόνια χωρίς τρόπαιο. Σ’αυτή την περίπτωση δε θα μπορούμε να αντικρίσουμε τους φιλάθλους μας», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Επιπλέον, ο διεθνής επιθετικός έδειξε πιστός στην Μπαρτσελόνα, αφού δε θα αγωνιζόταν ποτέ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. «Δε θα έπαιζα ποτέ σε άλλη ισπανική ομάδα, εκτός της Μαγιόρκα, οπού αγωνίστηκα στο παρελθόν. Σίγουρα δε θα πήγαινα ποτέ στη Ρεάλ όμως», συμπλήρωσε ο Ετό. Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο αστέρας της ομάδας της Βαρκελώνης ευχήθηκε να μην έχει τη νέα σεζόν τραυματισμούς, οι οποίοι τα δυο τελευταία χρόνια τον πήγαν πολύ πίσω.

Επιμέλεια: Δήμος Γεωργακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x