Την πρόθεσή του να παραμείνει στην Ρεάλ εξέφρασε ο Ικερ Κασίγιας . Ο 24χρονος πορτιέρο κλείνει τα αυτιά του στις σειρήνες του εξωτερικού και δηλώνει ξεκάθαρα ότι επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της «Βασίλισσας».
«Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο η παραμονή μου στην Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει βέβαια να με καλέσουν και να μου πουν ότι θέλουν να παραμείνω στην ομάδα. Εγώ δεν μπορώ παρά να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να βοηθώ την ομάδα μου ελπίζοντας ότι η διοίκηση θα είναι ικανοποιημένη μαζί μου» υποστήριξε ο ταλαντούχος τερματοφύλακας.
Αναφερόμενος στις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στην Αγγλία και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν κατηγορηματικός «Πολλά συζητούνται και αυτό είναι φυσιολογικό. Ευχαριστώ την Μάντσεστερ για το ενδιαφέρον αλλά θέλω να μείνω εδώ. Το έχω ήδη δηλώσει», υποστήριξε ο παίκτης βάζοντας τέλος στα μεταγγραφικά σενάρια των Άγγλων.
Επιμέλεια : Κωνσταντίνα Πανούτσου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






