Ισπανία

Τζιοβάνι: «Πρώτη μου επιλογή η Μπάρτσα»

Την Μπαρτσελόνα έθεσε ως πρώτη του επιλογή για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο νεαρός Μεξικάνος, Τζιοβάνι ντος Σάντος. Ο άσος των «μπλαουγκράνα» δεν ξεχνάει ποιος του έδωσε τις ευκαιρίες να αγωνιστεί και δήλωσε, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να «σαλπάρει» για Πρέμιερσιπ: «Η Μπαρτσελόνα ήταν εκείνη που μου έδωσε ευκαιρίες, και συνεχίζει να είναι η πρώτη μου επιλογή. Τα μέσα συνεχίζουν να λένε ότι δεν έχω μέλλον στην ομάδα, αλλά δεν ισχύει αυτό»

Την Μπαρτσελόνα έθεσε ως πρώτη του επιλογή για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο νεαρός Μεξικάνος, Τζιοβάνι ντος Σάντος. Ο άσος των «μπλαουγκράνα» δεν ξεχνάει ποιος του έδωσε τις ευκαιρίες να αγωνιστεί και δήλωσε, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να «σαλπάρει» για Πρέμιερσιπ: «Η Μπαρτσελόνα ήταν εκείνη που μου έδωσε ευκαιρίες, και συνεχίζει να είναι η πρώτη μου επιλογή. Τα μέσα συνεχίζουν να λένε ότι δεν έχω μέλλον στην ομάδα, αλλά δεν ισχύει αυτό».

Τον 19χρονο μεσοεπιθετικό έχουν ήδη προσεγγίσει η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς βλέπουν τις σχέσεις του με τον ισπανικό σύλλογο να χαλάνε. Ο Τζιοβάνι στην τελευταία του για φέτος εμφάνιση με την Μούρθια για την Πριμέρα Ντιβιζιόν πέτυχε χατ-τρικ βάζοντας την «σφραγίδα» του και αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα τρία τέρματα τα αφιέρωσε στον τέως τεχνικό της «Μπάρτσα», Φρανκ Ράικαρντ, ο οποίος τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε φανέλα να αγωνιστεί με την ομάδα της Βαρκελώνης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x