Γαλλία

«Έδεσε» Γκομί η Σεντ Ετιέν

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν… Έτσι και η διοίκηση της Σεντ Ετιέν ενεργώντας προνοητικά έσπευσε να δεσμεύσει με νέο συμβόλαιο τον Μπαφετίμπι Γκομί, μιας και οι μετοχές του είναι ραγδαία ανερχόμενες μετά την κλήση του στην αποστολή της Γαλλίας για το EURO 2008. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, που είχε φέτος 16 γκολ σε 36 συμμετοχές στη Serie A, υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας ως το 2012.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν… Έτσι και η διοίκηση της Σεντ Ετιέν ενεργώντας προνοητικά έσπευσε να δεσμεύσει με νέο συμβόλαιο τον Μπαφετίμπι Γκομί, μιας και οι μετοχές του είναι ραγδαία ανερχόμενες μετά την κλήση του στην αποστολή της Γαλλίας για το EURO 2008. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, που είχε φέτος 16 γκολ σε 36 συμμετοχές στη Serie A, υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας ως το 2012 (το προηγούμενο έληγε το 2011).

«Πρόθεσή μου ήταν εξ αρχής να παραμείνω στη Σεντ Ετιέν και χαίρομαι που η υπόθεση αυτή διευθετήθηκε πριν το EURO 2008. Θέλω να αγωνιστώ με τη Σεντ Ετιέν στο Champions League», δήλωσε ο ταλαντούχος άσος, που είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νιούκαστλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x