Για κάποιους μήνες δε θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο Φάμπιο Καναβάρο. Ο διεθνής Ιταλός αμυντικός και αρχηγός της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, υπέστη ρήξη συνδέσμων στον αριστερό αστράγαλο και θα χάσει και το επερχόμενο EURO. Ο 34χρονος άσος της Ρεάλ παρέθεσε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη και τόνισε πως θα υποστηρίξει ηθικά τους πρωταθλητές κόσμου, ενώ την Τετάρτη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
«Αυτό θα ήταν το τελευταίο μου Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είμαστε ποδοσφαιριστές κι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν», ήταν οι πρώτες κουβέντες του Καναβάρο, που στη συνέχεια συμπλήρωσε πως: «Ύστερα από δύο χρόνια προσπάθειας στα προκριματικά της διοργάνωσης, μου φαίνεται σωστό να παραμείνω κοντά στους συμπαίκτες μου».
Ενώ κατέληξε, λέγοντας πως θα αναγκαστεί να μείνει εκτός για μερικούς μήνες. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «ατζούρι», Ρομπέρτο Ντοναντόνι, τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιος θα πάρει το περιβραχιόνιο.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






