Γαλλία

«Λιονέ» ο Τζον Μενσά

Στη Λιόν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζον Μενσά. Η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα την απόκτηση του 25χρονου σέντερ μπακ της Ρεν για τα επόμενα πέντε χρόνια, αντί του ποσού των 8,4 εκατομμυρίων ευρώ.

Παίκτης της Λιόν για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο Τζον Μενσά. Ο 25χρονος Γκανέζος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από τη Ρεν έναντι 8,4 εκατ. ευρώ και απέρριψε προτάσεις από την Πόρτσμουθ και τη Γουίγκαν. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του γίνεται ο τρίτος Γκανέζος που θα αγωνιστεί στους πρωταθλητές Γαλλίας, μετά τους Αμπεντί Πελέ (1993-1994) και Μικαέλ Εσιέν (2003-2005).

«Είναι σπουδαίοι παίκτες κι εύχομαι να τα πάω ακόμη καλύτερα από αυτούς», δήλωσε ο νεοαποκτηθείς άσος, που φέτος είχε 25 συμμετοχές και 1 γκολ στη Ligue 1. «Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του γαλλικού πρωταθλήματος. Είναι "εκρηκτικός", γρήγορος και δυναμικός», τόνισε για το νέο απόκτημα της ομάδας του ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας, Κλοντ Πιέλ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x