Πρόταση στη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Άντριαν Μούτου κατέθεσε η Ρόμα. Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή των "βιόλα", Πανταλέο Κορβίνο, η ομάδα της Φλωρεντίας δέχτηκε πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ από τους "τζιαλορόσι" για να πουλήσει τον διεθνή Ρουμάνο επιθετικό.
Το μέλλον του Μούτου στη Φλωρεντία είναι αβέβαιο καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, παρά τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος λίγες μέρες πριν, στις οποίες υποστήριζε πως θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στη Φιορεντίνα.
«Έχουμε δεχτεί επίσημη πρόταση για τον Μούτου», δήλωσε ο Πανταλέο, ενώ συνέχισε, λέγοντας πως: « Είναι λογικό να τη σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά. Η πολιτική της ομάδας είναι να κρατά τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της, αλλά όταν ένας ποδοσφαιριστής πλησιάζει τα τριάντα και επιθυμεί να αποχωρήσει, τότε τον παραχωρούμε».
Οι Ρωμαίοι δεν έχουν εντυπωσιάσει με τις μεταγραφικές κινήσεις τους μέχρι στιγμής, αλλά η επικείμενη μεταγραφή του Μούτου, σίγουρα, θα ενθουσιάσει τους οπαδούς των «τζιαλορόσι».
Επιμέλεια: Γεράσιμος Μανωλίδης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






