Ισπανία

Διαψεύδει η ''Ντεπόρ'' για Λούκε

Ο πρόεδρος της Λα Κορούνια, Αουγκούστο Λεντόιρο, διέψευσε τις φήμες ότι υπήρξαν κρούσεις από άλλες ομάδες για την απόκτηση του επιθετικού, Άλμπερτ Λούκε
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο πρόεδρος της Λα Κορούνια, Αουγκούστο Λεντόιρο, διέψευσε τις φήμες ότι υπήρξαν κρούσεις από άλλες ομάδες για την απόκτηση του επιθετικού, Άλμπερτ Λούκε. «Ούτε η Μπαρτσελόνα, ούτε η Λίβερπουλ, ούτε η Ατλέτικο Μαδρίτης επικοινώνησαν με τη Ντεπορτίβο για αυτό το θέμα» δήλωσε ο Λεντόιρο στη «Μάρκα». «Πριν λίγες ώρες μίλησα με τους διοικούντες της Ατλέτικό και δε μου ανέφεραν τίποτε για το Λούκε».

Ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει ικανοποιημένος από την παραμονή του στο Ριαθόρ και δεν υπολογίζει τυχόν μετακίνηση του.
«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η Ντεπορτίβο και πιστεύω πως θα παραμείνω και την επόμενη σεζόν» δήλωσε ο 27χρονος Ισπανός.


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x