Ο Αντριάνο Γκαλιάνι με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο, έκανε γνωστό πως είδε ένα όνειρο, στο οποίο κέρδιζε η Μίλαν την Ίντερ. Κάτι που τελικά βγήκε, αφού οι «ροσονέρι» πήραν τη νίκη με γκολ του Ροναλντίνιο.
«Θα μου πουν πως είμαι τρελός, αλλά το είδα στον ύπνο μου το σημερινό(σ.σ. χτες) αποτέλεσμα».
«Όχι ακριβώς έτσι, αλλά το ονειρεύτηκα. Ήταν περίεργο όνειρο, ο Ζούλιο Σέζαρ έχασε τη μπάλα και ο Αλμπέρτο Μπιγκόν ντρίμπλαρε τον τερματοφύλακα και σκόραρε. Ήταν σαν προμήνυμα».
Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, εκτός από το όνειρό του, μίλησε με κολακευτικά λόγια, για τους παίκτες που διακρίθηκαν στον χθεσινοβραδινό αγώνα. Αυτοί ήταν οι Ροναλντίνιο, Ζέντορφ και Γκατούζο.
Για τον Ροναλντίνιο είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και πιο πολύ με τον Ροναλντίνιο. Αγαπάμε αυτόν τον παίκτη, εδώ και πολύ καιρό και το γνωρίζει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρει τον εαυτό του, αλλά και πάλι είναι φοβερός».
«Τον θέλαμε πάρα πολύ, ήταν μία από τις δυσκολότερες μεταγραφές στα 23 χρόνια που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Δεν φτιάχνουμε την ομάδα με αστέρες, αλλά θέλουμε τους κατόχους της χρυσής μπάλας».
Για τον Ζέντορφ: «Πρέπει να του δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους παίκτες, αλλά πιο πολύ στον Ζέντορφ. Έπαιξε πάρα πολύ καλά ως κεντρικός χαφ, στην ίδια θέση που έπαιζε στον Άγιαξ. Αν έπρεπε να τον βαθμολογήσω θα του έβαζα 10».
Για τον Γκατούζο: «Και ο Γκατούζο αξίζει πολλά συγχαρητήρια. Υπέφερε πολλά, αλλά ποτέ δεν τα παράτησε. Είναι η ψυχή της ομάδας».
Επιμέλεια: Ευθύμης Καλόστος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






