Ιταλία

Σπαλέτι: «Θα μας δώσει ώθηση η νίκη»

Την αισιοδοξία πως η νίκη της Ρόμα στη Γαλλία επί της Μπορντό με 3-1 για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League θα αποτελέσει για τους «τζιαλορόσι» ένα νέο ξεκίνημα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα εξέφρασε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Την αισιοδοξία πως η νίκη της Ρόμα στη Γαλλία επί της Μπορντό με 3-1 για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League θα αποτελέσει για τους «τζιαλορόσι» ένα νέο ξεκίνημα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα εξέφρασε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

«Χρειάζονται οι νίκες για να έρθει ο ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας. Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλά για μας και πιστεύω πως σύντομα θα βρούμε το ρυθμό μας. Τα προηγούμενα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα και έπρεπε να νικήσουμε για να επανέλθει η ηρεμία. Οι παίκτες μου αντέδρασαν εξαιρετικά στο γκολ που δεχτήκαμε. Μόλις ισοφαρίσαμε όλα έγιναν καλύτερα για μας. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει για μας το τονωτικό που θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Ακόμη έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας στο Champions League, γιατί η ισοπαλία που απέσπασε η Κλουζ από την Τσέλσι δείχνει τις δυνατότητές της και εμείς θα πρέπει να πάμε να νικήσουμε στη Ρουμανία», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ζούλιο Μπαπτίστα, ο οποίος γιόρτασε τα 27α γενέθλιά του με δύο γκολ. «Οι εκτελέσεις φάουλ είναι η ειδικότητά μου και όταν μου δίνεται η δυνατότητα, την αξιοποιώ. Είμαι στο σωστό δρόμο. Έπαιζα σε μία ομάδα με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού (Ρεάλ Μαδρίτης) και χρειάζομαι λίγο χρόνο προσαρμογής, αλλά πιστεύω ότι σε κάθε ματς εμφανίζομαι και καλύτερος», τόνισε ο Βραζιλιάνος άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x