Ελλάδα

«15 χρόνια μπροστά ο Μαρκαριάν»

Βέβαιος ότι ο Σέρχιο Μαρκαριάν αποτελεί ιδανική επιλογή για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας παρουσιάστηκε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος (συνεργάστηκαν στον Ιωνικό) μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Τις ικανότητες, αλλά και τον χαρακτήρα του Σέρχιο Μαρκαριάν εκθείασε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής -που συνεργάστηκε με τον Ουρουγουανό τεχνικό στον Ιωνικό- εμφανίστηκε βέβαιος ότι αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μπάμπη Παπάζογλου:

«Η παρουσία του στον Ιωνικό συνοδεύτηκε με την μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας, την έξοδο στο UEFA. Είναι εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος. Η προπόνησή του στο τεχνικό κομμάτι ήταν εξειδικευμένη. Ήταν 15 χρόνια μπροστά. Η ποιότητά του ως άνθρωπος, οι γνώσεις ήταν κάτι το διαφορετικό. Είμαι χαρούμενος που τον γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί του.

Οι επιτυχίες του στις εθνικές ομάδες της Παραγουάης, του Περού, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο δείχνουν τις ικανότητές του. Είναι μορφωμένος άνθρωπος, με επίπεδο και το πλεονέκτημά του συγκριτικά με τους υπόλοιπους υποψήφιους είναι ότι έχει εμπειρία με εθνικές ομάδες.

Η ηλικία για μένα δεν είναι ντεσαβαντάζ. Άλλες φορές λέμε δεν παίρνουμε νέους τεχνικούς διότι δεν έχουν εμπειρία. Είναι έξυπνος και καλός στην δουλειά, με γνώσεις. Αυτό θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x