Ισπανία

Primera Division: Άλωσε τη Σεβίλλη η «Μπάρτσα»

Ολοταχώς για τον τίτλο οδεύει η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί συνέτριψαν με 3-0 τη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και εκμεταλλευόμενοι την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Χετάφε με 3-1 αύξησαν στους έξι τους βαθμούς της διαφοράς τους από τη «βασίλισσα».

Ολοταχώς για τον τίτλο οδεύει η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί συνέτριψαν με 3-0 τη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και εκμεταλλευόμενοι την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Χετάφε με 3-1 αύξησαν στους έξι τους βαθμούς της διαφοράς τους από τη «βασίλισσα».

Το σκορ άνοιξε στο 20’, όταν η μπαλιά που επιχείρησε ο Τσάβι κόντραρε σε αμυνόμενο και βρέθηκε στο... διάβα του Ετό, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ νίκησε τον Παλόπ. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 43’, αλλά το πλασέ του Κανουτέ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βαλντές. Στην επανάληψη η «Μπάρτσα» είχε τον έλεγχο και αρκετές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο και πέτυχε στο 78’. Ο Τσάβι με κεφαλιά βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Μέσι ο οποίος προχώρησε λίγα μέτρα και με αριστερό βολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 86’ οι Ανδαλουσιανοί έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λουίς Φαμπιάνο για χτύπημα στον Μπουσκέτς εκτός φάσης. Στο 92’ ο Χλεμπ τροφοδότησε τον Μέσι κι αυτός αφού ξεπέρασε τον Παλόπ πλάσαρε από πλάγια θέση για το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Σεβίλλη: Παλόπ, Ναβάρο, Μοσκέρα, Εσκουντέ, Σκιλασί (73’ Ρενάτο), Μαρέσκα (63’ Ρομαρίκ), Φάτσιο, Ντε Μιούλ (55’ Καπέλ), Αντριάνο, Λουίς Φαμπιάνο, Κανουτέ.

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Πικέ, Μαρκές, Άλβες, Πουγιόλ, Κεϊτά (74’ Μπουσκέτς), Τσάβι (87’ Γκούντγιονσεν), Τουρέ, Μέσι, Ανρί (90’ Χλεμπ), Ετό.

Ήττα για Ρεάλ

Η εντυπωσιακή Χετάφε υποχρέωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ήττα με 3-1 στο πρώτο παιχνίδια για τη 13η αγωνιστική της Primera Division. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3’ ο Αλμπίν, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 47’ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με κοντινό σουτ. Στο 55’ ο Σαβιόλα μείωσε μετά από ασίστ του Γκούτι, αλλά στο 82’ τα πάντα τελείωσαν, όταν μετά από εξαιρετική κούρσα και ασίστ του Αλμπίν ο Ούτσε διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού η εμφάνιση της «βασίλισσας» ήταν αποκαρδιωτική. Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε τη Ρεάλ στους 26 βαθμούς, ενώ το συγκρότημα του Βίκτορ Μουνιόθ, που την περασμένη εβδομάδα είχε πάρει 1-1 στο «Καμπ Νου» από την Μπαρτσελόνα, σκαρφάλωσε στους 17.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29/11

Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 3-1
(3’, 47’ Αλμπίν, 82’ Ούτσε-55’ Σαβιόλα)

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 0-3
(20’ Ετό, 78’, 92’ Μέσι)

Κυριακή 30/11 (18:00)

Ουέλβα – Βιγιαρεάλ
Βαγιαδολίδ – Μαγιόρκα
Μάλαγα – Οσασούνα
Αλμερία – Λα Κορούνια
Μπιλμπάο – Νουμάνθια
Εσπανιόλ – Σπ. Χιχόν
Βαλένθια – Μπέτις 20:00
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σανταντέρ 22:00

Δείτε τη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβιζιόν

Επόμενη αγωνιστική

Σανταντέρ-Μπιλμπάο
Νουμάνθια-Αλμερία
Λα Κορούνια-Μάλαγα
Οσασούνα-Βαγιαδολίδ
Μαγιόρκα-Ουέλβα
Βιγιαρεάλ-Χετάφε
Μπέτις- Εσπανιόλ
Ρεάλ Μαδρίτης- Σεβίλλη
Χιχόν- Ατλέτικο Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα- Βαλένθια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x