Γενικά

Όλοι ήταν στο Σαν Λορέντζο–Ιντεπεντιέτε!

Εκτός του Στέλιου Μανωλά, το Σαν Λορέντζο–Ιντεπεντιέτε παρακολούθησαν και σκάουτερ των Ρεάλ Μαδρίτης και Νιούκαστλ. Οι Μαδριλένοι έστειλαν στην Αργεντινή άνθρωπό τους, ώστε να «τσεκάρει» από κοντά τις ικανότητες του Φαμπιάν Άσμαν, ενώ οι «καρακάξες», σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ενδιαφέρονται για τον αριστερό μπακ της Ιντεπεντιέτε, Λούκας Μαρέκε, τον οποίο έχει βάλει στο «μάτι» και η ΑΕΚ.

Εκτός του Στέλιου Μανωλά, το Σαν Λορέντζο–Ιντεπεντιέτε παρακολούθησαν και σκάουτερ των Ρεάλ Μαδρίτης και Νιούκαστλ. Οι Μαδριλένοι έστειλαν στην Αργεντινή άνθρωπό τους, ώστε να «τσεκάρει» από κοντά τις ικανότητες του Φαμπιάν Άσμαν. Πρόκειται για τον 22χρονο τερματοφύλακα της Ιντεπεντιέτε, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Γέρζι Ντούντεκ, αφού το συμβόλαιο του Πολωνού πορτιέρο εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι. Ο νεαρός Αργεντινός γκολκίπερ είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου, καθώς η δεύτερη εθνικότητά του είναι η γερμανική και θα μπορούσε να αποτελέσει αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή του Ίκερ Κασίγιας στη "βασίλισσα"..

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, η Νιούκαστλ έχει βάλει τον αριστερό μπακ της Ιντεπεντιέτε, Λούκας Μαρέκε, στο «στόχαστρό» της. Το ενδιαφέρον των «καρακαξών» επιβεβαίωσε ο τεχνικός του συλλόγου, Τζο Κινίαρ: «Ο Λούκας Μαρέκε είναι ένας παίκτης που ενδιαφερόμαστε να εντάξουμε στο δυναμικό της ομάδας μας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πιστεύουμε ότι θα προσαρμοστεί, όπως οι Γιόνας Γκουτιέρες και Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι». Υπενθυμίζεται ότι για τον Μαρέκε ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x