Ισπανία

Ρομπέν: «Μόνο νίκες τον Ιανουάριο»

Ο διεθνής άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Άριεν Ρόμπεν, σε συνέντευξη που έδωσε ύστερα από την επικράτηση με 1-0 στο μάτς του Σαββάτου κατά των «νυχτερίδων», υποστήριξε πως η ομάδα του θα κάνει μόνο νίκες τον Ιανουάριο. Στην εκπνοή του πρώτου γύρου του Ισπανικού πρωταθλήματος οι Μαδριλένοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 12 βαθμούς πίσω από τη πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Ο μέσος της «βασίλισσας» πιστεύει πως θα καταφέρουν στην επανάληψη να καλύψουν το κενό που άφησαν τα άσχημα αποτελέσματα του πρώτου γύρου.

Ο διεθνής άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Άριεν Ρόμπεν, σε συνέντευξη που έδωσε ύστερα από την επικράτηση με 1-0 στο μάτς του Σαββάτου κατά των «νυχτερίδων», υποστήριξε πως η ομάδα του θα κάνει μόνο νίκες τον Ιανουάριο. Στην εκπνοή του πρώτου γύρου του Ισπανικού πρωταθλήματος οι Μαδριλένοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση της κατάταξης, 12 βαθμούς πίσω από τη πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Ο μέσος της «βασίλισσας» πιστεύει πως θα καταφέρουν στο δεύτερο γύρο να καλύψουν τη βαθμολογική διαφορά.

«Θα βγούμε νικητές από όλα τα παιχνίδια τον Ιανουάριο. Πριν από το ματς με τη Βαλένθια θέλαμε να κατεβούμε στο γήπεδο και να το κερδίσουμε γιατί χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς ώστε να καλύψουμε τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα.», είπε ο 25χρονος Ολλανδός και κατέληξε αναφέροντας τις διαθέσεις της ομάδας του για το πρώτο ματς του δεύτερου γύρου με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ. «Μόλις το πρωτάθλημα αρχίσει ξανά θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Βιγιαρεάλ η οποία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ισπανία. Θα επιμείνω όμως πως δεν έχουμε περιθώριο για άλλη μια βαθμολογική απώλεια για αυτό θα πάμε μόνο για τη νίκη».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x