Παίκτης της Μονακό θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γκεράρδ, σύμφωνα με τη δήλωση του εκπροσώπου του την Τετάρτη, ότι υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Γαλλική ομάδα. Το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου με τη Μπαρτσελόνα λήγει στο τέλος Ιουνίου.
Ο ατζέντης του Γκεράρδ ανέφερε: «Πήγε στο Μονακό νωρίς σήμερα το πρωί, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, και στη συνέχεια επέστρεψε στη Βαρκελώνη, όπου υπέγραψε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία του επιτρέπουν να μεταπηδήσει στην ομάδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια», ενώ συνέχισε «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά η συμφωνία έχει πλέον ολοκληρωθεί».
Ο Γκεράρδ βρισκόταν σε συζητήσεις με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ισπανίας για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους αλλά η απόκτηση του Μαρκ φαν Μπόμελ από την Αϊντχόβεν κατέστησε λιγότερο απαραίτητη την παρουσία του στο «Καμπ Νου».
Επιμέλεια: Κώστας Αναγνώστου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






