Ιταλία

Αντσελότι: «Θα βοηθήσει πάρα πολύ ο Σεφτσένκο»

Την άποψη ότι μέσα στο 2009 ο Αντρέι Σεφτσένκο θα είναι από τους σημαντικότερους παίκτες της Μίλαν, εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι. Μπορεί το ενδιαφέρον του κόσμου να το συγκεντρώνει ο Ντέιβεντ Μπέκαμ ο οποίος βρίσκεται στο Μιλάνο με μορφή δανεισμού για τρεις μήνες από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, ωστόσο ο τεχνικός των «ροσονέρι» πιστεύει ότι και ο Ουκρανός επιθετικός θα βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Την άποψη ότι μέσα στο 2009 ο Αντρέι Σεφτσένκο θα είναι από τους σημαντικότερους παίκτες της Μίλαν, εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι. Μπορεί το ενδιαφέρον του κόσμου να το συγκεντρώνει ο Ντέιβεντ Μπέκαμ ο οποίος βρίσκεται στο Μιλάνο με μορφή δανεισμού για τρεις μήνες από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, ωστόσο ο τεχνικός των «ροσονέρι» πιστεύει ότι και ο Ουκρανός επιθετικός θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. «Αυτή ήταν αναμφίβολα μια πολύ σημαντική εβδομάδα για εμάς αφού κάναμε προπονήσεις κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες», δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός για τις προπονήσεις που έκαναν στο Ντουμπάι και συνέχισε:

«Είμαι σίγουρος ότι όλη η δουλειά που έχουμε κάνει θα μας κρατήσει σε καλή κατάσταση και στη δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο με τον Αμβούργο αύριο στο φιλικό. Θα προσπαθήσουμε να διασκεδάσουμε τους φιλάθλους μας και προφανώς να πάρουμε τη νίκη. Ξέρω ότι πολύς λόγος γίνεται για τον Μπέκαμ όμως πρέπει να αναφερθώ και στον Σεφτσένκο. Το πρώτο μισό της χρονιάς ήταν δύσκολο γι’ αυτόν αλλά τώρα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους συμπαίκτες του όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στα επόμενα ματς».

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x