Στο πλευρό του Χαβιέ Αγκίρε τάχθηκε ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο βάζοντας τέλος στις φήμες περί απομάκρυνσης του τεχνικού της ομάδας από το «τιμόνι» της.
Η ήττα από την Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο Ισπανίας προκάλεσε τις αντιδράσεις των οπαδών των «ροχιμπλάνκος». Με συνθήματα μετά το τέλος της αναμέτρησης κάλεσαν τη διοίκηση να διώξει τον Χαβιέ Αγκίρε από την τεχνική ηγεσία.
Οι παραινέσεις αυτές όμως έπεσαν στο κενό. «Είναι άδικο», τόνισε ο Ενρίκε Θερέθο. «Δεν γίνεται να ζητούν το …κεφάλι του Αγκίρε αγνοώντας το γεγονός πως η ομάδα συνεχίζει και στις τρεις διοργανώσεις. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε προκριθεί στους «16». Βρισκόμαστε τρεις βαθμούς μακριά από την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και ακόμη δεν έχουμε αποκλειστεί από το Κύπελλο», τόνισε ο πρόεδρος της Ατλέτικο, απαντώντας στους οπαδούς της ομάδας.
Επιμέλεια: Διονύσης Καππάτος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






