Μετά από διακοπή τριών εβδομάδων η Serie A επιστρέφει με ένα μεγάλο ντέρμπι. Στο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής, πρώτης για το 2009 και προτελευταίας για τον πρώτο γύρο, η Ρόμα υποδέχεται στο «Ολίμπικο» τη Μίλαν. Οι «τζιαλορόσι» είναι στην 11η θέση με 23 βαθμούς αλλά κι έναν αγώνα λιγότερο (εκκρεμεί το αναβληθέν ματς κόντρα στη Σαμπντόρια), ενώ οι «ροσονέρι» βρίσκονται στην τρίτη θέση με 33 βαθμούς.
Μεγάλος απών από τους γηπεδούχους θα είναι ο αρχηγός Φραντσέσκο Τότι, ενώ θα λείψει και ο Τονέτο. Από πλευράς φιλοξενουμένων οι Γκατούζο, Νέστα, Μπονέρα και Μποριέλο είναι εκτός πλάνων, ενώ το ντεμπούτο του ενδέχεται να πραγματοποιήσει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που δόθηκε δανεικός από τη Λος Άντζελες Γκάλαξι ως το Μάρτιο.
Η πρωτοπόρος Ίντερ υποδέχεται την Κάλιαρι έχοντας αέρα έξι βαθμών από τη δεύτερη Γιουβέντους. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μαϊκόν και τον τραυματία Βιεϊρά. Η «Γιούβε» φιλοξενεί τη Σιένα έχοντας αρκετά «νέα» πρόσωπα, αφού επέστρεψαν αρκετοί ποδοσφαιριστές από τραυματισμούς. Οι Τρεζεγκέ, Ζεμπινά, Κνέζεβιτς και Αντράντε παραμένουν εκτός μάχης, αλλά επιστρέφουν οι Μπουφόν και Πόουλσεν. Αξίζει να σημειωθεί πως ντεμπούτο με τη Λέτσε ενδέχεται να κάνει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που με την αλλαγή του χρόνου απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:
Σάββατο 10/1
Τζένοα-Τορίνο 19:00
Ίντερ-Κάλιαρι 21:30
Κυριακή 11/1 (16:00)
Μπολόνια-Κιέβο
Φιορεντίνα-Λέτσε
Γιουβέντους-Σιένα
Νάπολι-Κατάνια
Παλέρμο-Αταλάντα
Ρετζίνα-Λάτσιο
Ουντινέζε-Σαμπντόρια
Ρόμα-Μίλαν 21:30
Δείτε τη βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος
Η επόμενη αγωνιστική (19η)
Σάββατο 17/1
Σιένα-Ρετζίνα 19:00
Μίλαν-Φιορεντίνα 21:30
Κυριακή 18/1 (16:00)
Αταλάντα-Ίντερ
Κάλιαρι-Ουντινέζε
Κατάνια-Μπολόνια
Κιέβο-Νάπολι
Λέτσε-Τζένοα
Σαμπντόρια-Παλέρμο
Τορίνο-Ρόμα
Λάτσιο-Γιουβέντους 21:30
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






